06 Nisan 2008 00:00

Abdi İpekçi’de derbi heyecanı

Basketbol Ligi’nde bugün Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş, derbi maçta karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak maç NTV’den naklen yayınlanacak

Paylaş

Basketbol Ligi’nde bugün Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş, derbi maçta karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak maç NTV’den naklen yayınlanacak.
Ligde 27. hafta maçları öncesi 21 galibiyet ve 5 yenilgisi olan Beşiktaş liderlik koltuğunda otururken, bir maçı eksik Fenerbahçe Ülker ise 17 galibiyet ve 8 yenilgi sonrası averajla 4. sırada yer alıyor.
Sezonun ilk yarısında kendi evinde oynadığı maçta ezeli rakibini 84-61’lik skorla yenen ve ligdeki son 9 maçını da kazanan Beşiktaş, bugünkü maçtan da galip ayrılması durumunda olası bir play-off eşleşmesine 1-0 önde başlamanın avantajını yakalayacak. Fenerbahçe Ülker’in galibiyeti halinde ise olası bir play-off eşleşmesi eşitlikle başlayacak.
Sezon başında üç büyük kulüp arasında yapılan anlaşma gereğince yarınki maçı konuk Beşiktaş’ın taraftarları salonda izleyemeyecek.

Potada günün programı:
14.00 Efes Pilsen-P.Karşıyaka
15.00 Selçuk Üniversitesi-Darüşşafaka
16.00 Banvit-CASA TED
16.00 Beykoz-Kepez Belediyesi
18.00 Fenerbahçe Ülker-Beşiktaş
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Mehmet Okur yine başrolde

SONRAKİ HABER

Feldkamp bıraktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...