06 Nisan 2008 00:00

Ersun Yanal: Beklentilere cevap vereceğiz

29. haftanın açılış maçında, sahasında Denizlispor’u Umut Bulut ve Barış Memiş’in golleriyle 2-0 yenen Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonspor’un ve taraftarların beklentisine cevap verecek bir takımın oluşumu içinde olduklarını söyledi

Paylaş

29. haftanın açılış maçında, sahasında Denizlispor’u Umut Bulut ve Barış Memiş’in golleriyle 2-0 yenen Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonspor’un ve taraftarların beklentisine cevap verecek bir takımın oluşumu içinde olduklarını söyledi.
Yanal, rakibini her zaman kontrol altında tutan ve rakibine karşı üstün oynamaya çalışan bir Trabzonspor yaratmak zorunda olduklarını belirterek, ‘’Hem benim oyun anlayışımın hem de Trabzonspor’un ve taraftarın beklentisi bu. Buna cevap verecek bir takımın oluşumu içerisindeyiz. Umuyorum ki bunu önümüzdeki dönem hep birlikte başaracağız’’ dedi.
Transfer konusu
Geçen hafta Paris’e oyuncu izlemeye gittiğini ifade eden Yanal, şöyle konuştu:
‘’Belirlenen oyuncular birkaç kez daha izlenerek öyle nihai karar verilecek. Tabii ki değişim içerisinde kaç oyuncu alınacak bunu zaman belirler. Ama öncelikle ofansif gücümüzü daha alternatifli bir hale getirmeliyiz. Önümüzdeki yıl için iyi bir takım oluşturmak zorundayız. Bunun için çalışmalar devam ediyor.’’
Herkesin kendi geleceğini hazırladığını kaydeden Yanal, ‘’Bir yerde takımın performansı oyuncuların performansıyla orantılı. Dolayısıyla da herkes bu performansın sonuçlarına katlanacaktır’’ diye konuştu.
Gineli oyuncu İbrahima Yattara’nın 5 sezondur Trabzonspor’da forma giydiğini hatırlatan Yanal, şöyle konuştu: ‘’Özellikle oyunda liderlik yapıyor. Türk futboluna gelmiş önemli yabancı oyunculardan biri. Yattara’nın performansından son derece memnunun. Seyirci onu, o da burayı çok seviyor.’’ (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Sivas’ta kritik mücadele

SONRAKİ HABER

Mehmet Okur yine başrolde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...