07 Nisan 2008 00:00

Koç, gençlerle buluştu

CHP Genel Başkan Adayı Haluk Koç, CHP’nin 26-27 Nisan tarihlerinde yapılacak 32. Olağan Kurultayı’nda delegelerin değişim ve yenilenmeden yana olacaklarına inandığını belirterek, “Korkunun ecele faydası yok. Yakın gelecekte bu yapı köhnemiş bütün uygulamalarıyla beraber CHP’nin üzerinden çekilecektir” dedi

Paylaş

CHP Genel Başkan Adayı Haluk Koç, CHP’nin 26-27 Nisan tarihlerinde yapılacak 32. Olağan Kurultayı’nda delegelerin değişim ve yenilenmeden yana olacaklarına inandığını belirterek, “Korkunun ecele faydası yok. Yakın gelecekte bu yapı köhnemiş bütün uygulamalarıyla beraber CHP’nin üzerinden çekilecektir” dedi.
‘CHP sınavdan geçiyor’
Ankara’da çalışmalarını yürüttüğü iletişim merkezi binasında çeşitli illerden gelen gençlerle görüşen Koç, “CHP’nin ciddi bir sınavdan geçtiğini ve yol ayrımında olduğunu” ifade etti. “CHP’yi iktidar iddiasıyla buluşturacak bir yönetim anlayışını egemen kılmalıyız” diyen Koç, “26 Nisan günü kurultay delegeleri, özgür bir partinin bireyleri mi olacaklar, yoksa korku üzerine sindirilmiş ya da bireysel siyasi çıkarları için kendi çizgilerini teslim etmiş kapıkulları mı olacaklar, üç hafta sonra göreceğiz” diye konuştu.
‘Kurultayı kazanacağız’
CHP’li Koç, “Ben CHP’nin kurultay üyelerine inanıyorum ve güveniyorum. Delegelerle görüştüm, konuştum, evlerine gidip kaldım, sofralarında yemek yedim. Pazartesiden itibaren de Doğu ve Güneydoğu’daki gezilerime başlayacağım. Ortak çığlık yükseliyor Anadolu’da. ‘Açın artık şu partinin önünü, CHP’nin önünü. Yeter artık yeter. Çekilin CHP’nin önünden’ diyorlar. Biz bu kurultayı kazanacağız” iddiasında bulundu. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Newsweek: AKP reform hazırlıyor

SONRAKİ HABER

Kübalılardan EMEP’e ziyaret

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...