07 Nisan 2008 00:00

Antalya’da ülkücü provokasyon

Akdeniz Üniversitesi’nde ülkücülerin provokasyonu sonucunda çıkan olaylar büyüyor. Ülkücülerin saldırısı sonrasında hastaneye kaldırılan öğrencilere destek için hastanenin önünde toplanan öğrencilere polis ve ülkücüler tekrar saldırdı

Paylaş

Akdeniz Üniversitesi’nde ülkücülerin provokasyonu sonucunda çıkan olaylar büyüyor. Ülkücülerin saldırısı sonrasında hastaneye kaldırılan öğrencilere destek için hastanenin önünde toplanan öğrencilere polis ve ülkücüler tekrar saldırdı. Polisin panzerden basınçlı su sıkarak dağıttığı öğrenciler öğrenci yurduna doğru yürüyüşe geçti.
Slogan atarak yürüyen grup, rektörlük binasının önünde ülkücülerle karşılaştı. Burada çıkan çatışmada ülkücüler, tabancalar, kesici aletler ve sopaların kullandı. Çevik kuvvet burada da basınçlı su ile müdahalede bulundu. Edinilen ilk bilgilere göre kavgada, 1’i ağır 3 kişi yaralandı, 10 kişi de gözaltına alındı. Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi’ndeki Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtta öğrencilere saldıran grubun arasında öğrenci olmadıkları belirtilen bir grubun da karıştığı bildirildi. (Antalya/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Samandağ’da herkes sorunlara çözüm bekliyor

SONRAKİ HABER

Dikmen Vadisi sakinleri çöplerini topladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...