08 Nisan 2008 00:00

Tarsus’ta kahve baskını

Tarsus’ta 5 kişi gündüz vakti sokak ortasında öldürüldü. Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kahvehanede oturan 3 kişi, yanlarına gelen silahlı 2 kişi tarafından başlarına ateş edilerek öldürüldü.

Paylaş

Tarsus’ta 5 kişi gündüz vakti sokak ortasında öldürüldü. Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kahvehanede oturan 3 kişi, yanlarına gelen silahlı 2 kişi tarafından başlarına ateş edilerek öldürüldü. Kaçmak isteyen bir kişi de saldırganların kurşunlarından kurtulamayarak yaşamını yitirdi. Bu arada aynı aileden bir kişi de başka bir mahallede sokak ortasında kurşunlanarak öldürüldü.
Olay, Şehit Kerim Mahallesi’nde eski buğday pazarının bulunduğu yerdeki açık kahvehanede meydana geldi. Kahvehanede oturan kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 kişi oyun oynarken, yaya olarak yanlarına 2 kişi yanaştı. Zanlılar, aynı masada oturan 3 kişiyi kafalarına ateş ederek öldürdü. Ardından zanlılar bir kişiyi de kaçmak isterken vurarak öldürdü. Zanlılar daha sonra yakında bulunan Merkez Karakolu’na giderek silahlarıyla teslim oldu. Kan gölüne dönen kahvehanedeki vatandaşlar şok olurken, cinayetin kan davası nedeniyle işlenmiş olabileceği belirtiliyor.
Bu arada aynı aileden bir kişi de Fahrettin Paşa Mahallesi’nde sokak ortasında kurşunlanarak öldürüldü. Çay bahçesine gelerek inceleme yapan ve güvenlik birimlerinden bilgi alan Kaymakam Abdulhamit Erguvan gazetecilere yaptığı açıklamada, silahlı saldırının kan davasından kaynaklandığı yönünde bilgiler elde edildiğini ve her iki olayın da bağlantılı olabileceğini bildirdi. Erguvan, olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişinin sorgularının ve soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğünü ifade etti. (Mersin/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Yetiştirme yurdunda tecavüz skandalı

SONRAKİ HABER

Bunları kim koruyor?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa