11 Nisan 2008 00:00

MMO genel kurulu hafta sonu

TMMOB Makina Mühendisleri Odası’nın (MMO) 42. Olağan Genel Kurulu, 12-13 Nisan günlerinde Ankara’da toplanacak. Genel kurul 12 Nisan Cumartesi Ankara’da DSİ Konferans Salonu’nda, seçimler ise 13 Nisan 2006 Pazar günü Oda’nın yeni hizmet binasında yapılacak

Paylaş

TMMOB Makina Mühendisleri Odası’nın (MMO) 42. Olağan Genel Kurulu, 12-13 Nisan günlerinde Ankara’da toplanacak. Genel kurul 12 Nisan Cumartesi Ankara’da DSİ Konferans Salonu’nda, seçimler ise 13 Nisan 2006 Pazar günü Oda’nın yeni hizmet binasında yapılacak.
69 bin üyeyi temsilen 714 delege ile toplanacak olan genel kurulda, geçen dönemin çalışmaları değerlendirilip, 42. Dönem Çalışma Programı hazırlanacak. Yeni dönem Oda Yönetim Kurulu, Onur ve Denetleme Kurulları ile Oda’yı TMMOB yönetiminde temsil edecek yöneticilerle TMMOB genel kurul delegelerinin seçileceği genel kurulda, ikinci günün sonunda, MMO’nun kapsadığı mühendislik disiplinleri ile sanayi politikalarına ilişkin saptanacak çözüm önerileri sonuç bildirgesiyle kamuoyuna sunulacak.
Genel kurulda, makine imalat sanayi, kobiler ve organize sanayi bölgeleri, dünyada ve Türkiye’de enerji politikaları, ulaşım, iş sağlığı ve güvenliği, özelleştirmelere karşı mücadele, mühendislik tasarımında meslek odalarının yeriyle ilgili raporlar da delegelere sunulacak. (Ankara/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Işıkkent’in ışıkları sönmesin

SONRAKİ HABER

GÜNCEL

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...