12 Nisan 2008 00:00

G.Saray ULEB’de final arıyor

ULEB Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş’ı 61-60 yenerek yarı finale yükselen Galatasaray, bugün İspanyol ekibi Joventut Badalona önünde final mücadelesi verecek.

Paylaş

ULEB Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş’ı 61-60 yenerek yarı finale yükselen Galatasaray, bugün İspanyol ekibi Joventut Badalona önünde final mücadelesi verecek. Joventut Badalona da çeyrek finalde başka bir İspanyol takımı olan Pamesa Valencia’yı 77-66 yenerek ismini yarı finale yazdırdı.
Saat 19.30’da başlayacak yarı final maçı 24TV’den naklen yayınlanacak.
Galatasaray Antrenörü Murat Özyer, ULEB Kupası yarı finalinde DKV Joventut Badolona’yı da geçmeyi umut ettiklerini belirterek, ‘’Hedefimizde final var. Yarı finalde doğru şeyleri yaptığımız taktirde turu geçip final oynayabileceğimizi düşünüyorum. Yarı finalde bizi çok zor bir maç bekliyor’’ dedi.
Murat Özyer, ULEB Kupası’nda 54 takım arasından sıyrılarak son 4’e kalmanın önemli bir başarı olduğuna dikkati çekerek, şu değerlendirmede bulundu:
‘’Başarıya aç olmak, bizim en büyük avantajımız. Çeyrek finali unuttuk. Bunu küçümseyemeyiz ama bizim için bu yeterli değil. Artık yarı finale bakıyoruz. Zaten biz buraya gelene kadar, hiç uzun vadeli hedefler belirlemedik. Hep o sırada oynayacağımız maça, tek hedef olarak konsantre olduk. Kazana, kazana geldik.’’
Özyer, yarı finaldeki rakipleri DKV Joventut Badalona hakkında bilgi topladıklarına da değinerek şöyle konuştu: ‘’Badalona, bu kupada 16 maç yaptı. Sadece tek yenilgisi var. Onu da bizim Türk Telekom’dan aldı. Bu nedenle Türk Telekom’un antrenörü Ercüment Sunter’le konuştum. Bana kazandığı maçın kasetini gonderdi. Diğer 3 kasetle bilikte, dersimize çalışıp, kazanmak için konsantre oluyoruz.’’
Özyer, DKV Joventut Badalona’yı İspanya liginde iki kez yenmiş olan Pamesa Valencia antrenörüyle de Torino’da görüştüğünü belirterek, ‘’Kendisinden, rakibimiz hakkında kazanma taktikleri konusunda bilgi aldım. Sonuçta bu bilgileri görüntülerle değerlendireceğiz ve de oyuncu yapımızı da dikkate alarak kendi taktiğimizi belirleyeceğiz ve işi bitireceğiz. Badalona’yı eleyip, yarı finale çıkmaktan başka şey düşünmüyoruz’’ dedi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

UEFA’da yarı finalistler belli oldu

SONRAKİ HABER

Biri zirve, diğeri prestij peşinde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...