14 Nisan 2008 00:00

Özkök, böyle şaka olmaz!

Ertuğrul Özkök nereye gidiyor? Hürriyet gazetesinde Özkök’ün yazısını gören okurlar bu sorunu cevabını merak ediyor.

Paylaş

Ertuğrul Özkök nereye gidiyor? Hürriyet gazetesinde Özkök’ün yazısını gören okurlar bu sorunu cevabını merak ediyor. Çünkü yıllardır Amerika’nın Irak işgalini, halkı yoksullaştıran politikaları, AKP hükümetinin kuruluşunu ve uygulamalarını destekleyen bir yayın çizgisi oluşturan Özkök’ün son hayal kırıklığı, ona “Gidiyorum” diye yazdırdı.
Ancak gazetede birdenbire okur karşısına çıkan bu yazının sessiz sedasız bir köşede yer alması, Özkök’ün gerçekten gitmeyi kastettiği yorumlarını zayıflatıyor. “Bu pazar kaçıyorum. Her şeyden kaçıyorum. Türban sıkıntısından firar ediyorum. Onun temsil ettiği her şeyi terk ediyorum” diye başlayan Özkök, “Ekim ayına kadar bana eyvallah” dedi.
“Arkadaşlar ben tatil havasına girdim ve bu bahar ölürüm kimse beni tutamaz” ifadelerini kullanan Özkök, okurları da “olduğunuz gibi gelin partisi”ne çağırdı. İzmir’i özlediğini, Ege’nin kendisini çağırdığını söyleyen yazar, “A harfinde Allah, bana bu harikulade hayatı verdiği için, bir minnet amentüsü deyin” gibi mistik ifadeleri de yazıdan eksik etmedi.
Özkök’ün Ekim’e kadar veda yazısı şu ifadelerle bitti: “Diyorum ya, bugün giderim, beni kimse tutamaz. Bahar geldi, ben başımı alıp gidiyorum. Memleketi gerçek sahiplerine bırakıyorum.”
Sonuç, merakla bekleniyor... (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Yargı bilgilendirmiyor, yasaklıyor

SONRAKİ HABER

YAŞAMA KÜLTÜRÜ

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...