17 Nisan 2008 00:00

Galatasaray moralsiz

Türkiye Kupası’nda yarı final rövanş maçında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak kupaya veda eden Galatasaray, hafta sonunda İstanbul B.Belediyespor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Paylaş

Türkiye Kupası’nda yarı final rövanş maçında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak kupaya veda eden Galatasaray, hafta sonunda İstanbul B.Belediyespor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Cevat Güler yönetiminde yapılan antrenmanda, Gençlerbirliği maçında 90 dakika görev alan oyuncular hafif bir çalışmayla yetinirken, diğer oyuncular, koşu ve tek pas çalışmasının ardından şut idmanı yaptı.
Kupadan elenen sarı-kırmızılı ekipte, futbolcuların morallerinin bir hayli bozuk olması dikkat çekti.
Sakatlar çoğaldı
Galatasaray’ın Florya Metin Oktay Tesisleri, sakatlığı süren ve Gençlerbirliği maçında çeşitli sakatlıklar yaşayan oyuncuların çokluğu nedeniyle adeta revire döndü.
Sol kasık adalesinde oluşan ağrı nedeniyle Gençlerbirliği maçını tamamlayamayan Servet’in tedavisi Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi’nde sürdürüldü. Servet ile birlikte hafif bel ağrısı şikâyeti olan Mehmet Topal, sağ baldırında ağrısı olan Volkan, maçta sağ ayak bileğine aldığı bir darbeye bağlı ağrı ve ödem gelişen Hakan Şükür ve sol uyluk arka adalesinde ağrısı olan Okan da tedavi olup dinlendiler.
Sakatlığı süren oyunculardan Song’un tedavisinin günde iki seansla sürdüğü, bu futbolcunun daha sonra da fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada özel çalışmalar yaptığı kaydedildi.
Çift taraflı kasık fıtığı şikâyetleri olmasına karşın antrenmanlara katılan ve Gençlerbirliği maçı kadrosunda bulunan Hasan Şaş da dün ayrıntılı tetkiklerden geçirildi.
Serkan, Linderoth, Semih ve Uğur’un ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmaları da Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde sürdürülüyor.
Galatasaray, İstanbul B.Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün ve yarın basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanlarla sürdürecek. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

‘Düğüm A.Sami Yen’de çözülür’

SONRAKİ HABER

13.Kat cnbc-e 22.00

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa