17 Nisan 2008 00:00

‘Düğüm A.Sami Yen’de çözülür’

Fenerbahçeli futbolcu Deivid De Souza, şampiyonluk düğümünün Galatasaray ile Ali Sami Yen Stadı’nda yapacakları maçta çözüleceğini ifade etti.

Paylaş

Fenerbahçeli futbolcu Deivid De Souza, şampiyonluk düğümünün Galatasaray ile Ali Sami Yen Stadı’nda yapacakları maçta çözüleceğini ifade etti.
Fenerbahçe Gazetesi’nin nisan ayı sayısında röportajı yayınlanan Brezilyalı futbolcu, Süper Lig’de şampiyonluğun 3 adayının kendilerinin yanı sıra Galatasaray ve Sivasspor olduğunu kaydetti.
Şampiyonluğun kendi ellerinde olduğunu kaydeden Deivid, ‘’Bütün maçlarımızı kazanırsak otomatikman şampiyon oluyoruz. Şampiyonluğun da üç adayı, Fenerbahçe, Galatasaray ve Sivasspor. Şampiyonluğun düğümünü çözecek maç, Galatasaray maçıdır. O maça kadar puan kaybetmememiz gerekiyor ki, Ali Sami Yen’e avantajlı bir şekilde gidelim. Ama gittiğimizde eminim ki ihtiyacımız olan puanları oradan çıkartıp şampiyonluğumuzu ilan ederiz’’ diye konuştu.
‘F.Bahçe’de mutluyum’
Deivid, Fenerbahçe formasını uzun yıllar giymeyi istediğini kaydetti. Kendisinin ve ailesinin Türkiye ve Fenerbahçe’de çok mutlu olduğunu ifade ederek, sarı-lacivertli ekiple 1 yıl daha kontratının bulunduğunu bildiren Deivid, ‘’Ailem tamamen Türkiye’ye alıştı. Bir sene daha kontratım var. İleride de Fenerbahçe’de forma giymeyi düşünüyorum. Gerçek bir dünya kulübü olan Fenerbahçe, burada mutlu olmamız için bütün imkanları sağlıyor. Fenerbahçe artık bizim hayatımızın bir parçası’’ diye konuştu.
Fenerbahçe’de kendisini evinde gibi hissettiğini belirten Brezilyalı futbolcu, ‘’İlginçtir, Fenerbahçe’de iken kendimi sokakta arkadaşlarımla oynuyormuşum gibi bir his doğuyor içimde’’ dedi. Bir hücum oyuncusu için gol atmanın dünyadaki en güzel şeylerden birisi olduğunu kaydeden Deivid, ‘’Gollerimle birlikte şovlarım da devam edecek’’ diyerek sözlerini tamamladı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Simon Jentzsch tesisleri ve stadı gezdi

SONRAKİ HABER

Galatasaray moralsiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...