17 Nisan 2008 00:00

‘Baykal’a oy vermeyin’ dedi, dövüldü

Malatya CHP İl Örgütü Üyesi Coşkun Kurt’un ‘Baykal’a oy vermeyin’ dediği için İl Başkanı Celal Berktaş’tan dayak yediği ortaya çıktı.

Paylaş

Malatya CHP İl Örgütü Üyesi Coşkun Kurt’un ‘Baykal’a oy vermeyin’ dediği için İl Başkanı Celal Berktaş’tan dayak yediği ortaya çıktı. Kurt, Berktaş’ın kendisini CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun gözü önünde dövdüğünü söyledi.
CHP üyesi Coşkun Kurt, önceki akşam CHP il binasına giderek, yakında yapılacak olan CHP Genel Kurulu konusunda görüşlerini belirtirken, “Deniz Baykal’a oy vermeyin” dediğini, bunun üzerine İl Başkanı Celal Berktaş’ın saldırısına uğradığını öne sürdü. Berktaş’ın kendisine tekme attığını ve sol bacağından yaralandığını belirten Coşkun Kurt, Malatya Devlet Hastanesi’ne giderek bacağından yaralandığına dair “darp raporu” aldı. Ardından da Sümer Polis Merkezi’ne giden Kurt, CHP İl Başkanı Celal Berktaş’tan şikayetçi oldu. Kurt, olay sırasında CHP Milletvekili Aslanoğlu’nun da orada bulunduğunu ve Aslanoğlu’nun kendisine yönelik saldırıyı engellemeye çalıştığını anlatarak, “Ancak milletvekiline aldırış etmeyen Berktaş, tekme tokat bana saldırdı” dedi.
Başkandan yalanlama
Konuyla ilgili konuşan İl Başkanı Berktaş, Kurt’un parti içerisinde provokatif bir yapısı olduğunu ve sürekli dik başlılık yaptığını söyledi. Berktaş, “Dayak olayı olmadı. Sadece parti içinde bir bağrışma-çağrışmamız oldu. Ondan sonra da partililer tarafından dışarı çıkarıldı” dedi. (Malatya/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Kuzey Irak’a hava harekatı

SONRAKİ HABER

DTP’den dokunulmazlık tepkisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...