19 Nisan 2008 00:00

Uluslararası Karikatür Festivali başladı

Çocuklar için düzenlenen 14. Uluslararası Karikatür Festivali, çocuklar, karikatürcüler ve karikatürseverlerin katılımıyla başladı.

Paylaş

Çocuklar için düzenlenen 14. Uluslararası Karikatür Festivali, çocuklar, karikatürcüler ve karikatürseverlerin katılımıyla başladı.
Nezih Danyal Karikatür Vakfı Galerisi’nde yapılan festivalin açılış törenine, Japonya’dan kadın karikatürcüler Toshiko Nishida ve Harumi İmahese, Yunanistan Feco Levadia karikatürcüler grubundan karikatürcüler ve Ukrayna Kültür Ataşesi Emir Rustamov da katıldı. Müzik dinletisiyle başlayan tören, Nezih Danyal’ın sunumuyla sürdü. Danyal, 4 yıldır çocuklara adadıkları festivalin, bu yıl da çocuklar için dolu dolu geçmesi için hazırlandıklarını, çizgi film gösterilerinden ödüllü atölye çalışmalarına bir dizi etkinlik yapacaklarını söyledi. Tören, karikatürcülere festivale sergileriyle katılmalarından ötürü verilen teşekkür plaketlerinin verilmesiyle sürdü. Festival Karikatür Vakfı Galerisi’nde, Resim Heykel Müzesi’nde, Umag Sanat Galerisi’nde ve Türk-İngiliz Derneği’nde izlenebilecek. Festivalde ayrıca, çizgi film gösterileri de yapılacak ve son gün çocuklara yönelik ödüllü bir atölye çalışması da düzenlenecek. (Ankara/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

ZEUS SUNAĞI

SONRAKİ HABER

Bir yudum söyleşi, bir yudum müzik

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...