20 Nisan 2008 00:00

G.Saray, Belediye önünde

Süper Lig’in 31. haftası bugün oynanacak 3 karşılaşmayla tamamlanacak.

Paylaş

Süper Lig’in 31. haftası bugün oynanacak 3 karşılaşmayla tamamlanacak.
Şampiyonluk yarışının iddialı ekiplerinden Galatasaray, bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon 3 “büyük” takıma karşı hiç maç kaybetmeyen ve ilk maçta 2-2 berabere kaldığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u bu kez devirmenin ve zirve yarışındaki iddiasını korumanın hesaplarını yapıyor. Hafta içinde Türkiye Kupası’ndan elenmenin şokunu yaşayan Galatasaray, bugünkü mücadeleyi fire vermeden geçip gelecek hafta Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maç öncesinde moral bulmak istiyor.
Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı süren Song bugünkü karşılaşmada yer alamayacak.
Belediye’de puan hesapları
Süper Lig’de oynadığı iyi futbolla dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk planları yapan Galatasaray’a geçit vermek istemiyor.
Sezonun tamamlanmasına 4 hafta kala ligde ilk 6 içine girerek, yayın gelirlerinden daha fazla pay almayı hedefleyen Belediyespor, bu hedefi doğrultusunda bugünkü mücadeleden puan çıkarmaya çalışacak.
Ligde bu sezon 3 büyük ekibe karşı maç kaybetmeyerek önemli bir başarıya imza atan lacivert-turunculu ekip, Ali Sami Yen Stadı’nda 2-2 berabere kaldığı Galatasaray’a, Olimpiyat Stadı’nda da boyun eğmek istemiyor.
Saat 19.00’da başlayacak mücadele Lig TV’den naklen yayınlanacak.
Beşiktaş, Rize deplasmanında
Geçen hafta İstanbul’da OFTAŞ’a yenilerek şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Beşiktaş deplasmanda, alt sıralardan kurtulmak isteyen Ç.Rizespor ile kozlarını paylaşacak. Siyah-beyazlı ekip bu zorlu deplasmanı kayıpsız geçerek zirve iddiasını son 3 haftaya taşımayı hedeflerken, Ç.Rizespor da kendi evinde oynamanın avantajıyla maçtan 3 puanla ayrılıp küme düşme potasından uzaklaşmak amacında. Beşiktaş’ta sakatlıkları süren Ali Tandoğan ve Baki ile kart cezalısı Bobo bugünkü maçta forma giyemeyecek. Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.
Süper Lig’de günün programı:
15.00 OFTAŞ Spor-Kayserispor
15.00 Ç.Rizespor-Beşiktaş
19.00 Belediyespor-Galatasaray
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Atletizm Milli Takımı olimpiyat hazırlıklarını sürdürüyor

SONRAKİ HABER

‘Nobel Çocuk Ödülü’ Kamboçyalı Somaly Mam’ın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...