21 Nisan 2008 00:00

Gülhan olimpiyat vizesini alamadı

İsviçre’nin Martigni kentinde düzenlenen uluslararası turnuvada, Serbest Güreş Milli Takımı’ndan 74 kiloda Ahmet Gülhan olimpiyat vizesini alamadı.

Paylaş

İsviçre’nin Martigni kentinde düzenlenen uluslararası turnuvada, Serbest Güreş Milli Takımı’ndan 74 kiloda Ahmet Gülhan olimpiyat vizesini alamadı. Serbest stilde ilk olimpiyat baraj turnuvası olan Uluslararası Martigni Turnuvası’na, Türkiye henüz olimpiyat vizesi alamadığı tek sıklet olan 74 kiloda Ahmet Gülhan’la katıldı.
Ahmet Gülhan daha ilk müsabakasında Yunan Emzarios Batinidis’e 2-1 (3-3/0-3/0-2) yenildi. Yunan sporcunun daha sonra yarı finalde Özbek Soslan Tigiev’e yenilmesiyle Ahmet Gülhan ilk turda elendi. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda ve Finlandiya’nın Tampere kentindeki Avrupa Şampiyonası’nda olimpiyat vizesi alamayan sporcuların katıldığı turnuvada, her sıklette 4’er sporcu olimpiyat vizesi alıyor. Serbest stilde ikinci ve son olimpiyat baraj turnuvası 2-4 Mayıs tarihlerinde Polonya’nın başkenti Varşova’da yapılacak.(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Almanya kupası Bayern’in

SONRAKİ HABER

Utah Jazz iyi başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...