21 Nisan 2008 00:00

Adana'da uluslararası tenis turnuva

Tenis Federasyonu Adana İl Temsilcisi ve Adana Atlıspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Canver, Uluslararası Profesyonel Bayanlar Tenis Turnuvası'nın 28 Nisan ile 4 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.

Paylaş

Tenis Federasyonu Adana İl Temsilcisi ve Adana Atlıspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Canver, Uluslararası Profesyonel Bayanlar Tenis Turnuvası'nın 28 Nisan ile 4 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu. Canver, Adana Atlıspor Kulübü'nde, Adana Valisi İlhan Atış, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ve Atlıspor Kulübü Başkanı Süha Mutlu'nun katılımıyla düzenlenen basın toplantısında, kentte ilk kez profesyonel kapsamlı tenis turnuvası düzenlendiğini, bunu önemli bir avantaj olarak değerlendirdiklerini belirtti.
Canver, 25 ülkeden katılacak 60 sporcunun bu maçlar sonunda alacakları puanlarla Wimbledon ve Roland Garros gibi büyük turnuvalara katılacaklarını ifade ederek, "Adana, bu turnuvayla dünyada önemli bir merkez haline gelecek" dedi.
Turnuvaya katılacak sporculara kentin tanıtımını içeren CD'lerin dağıtılacağını anlatan Canver, "Adana, gerek amatör sporlarda ve gerekse profesyonel sporlar açısından 12 ay dünyanın çekim merkezi olabilecek iklime ve kültüre sahip bir kent.
Son 2 yılda da tenis sporunun Adana'nın her tarafında konuşuluyor olması yapılan başarılı çalışmaların ürünü" diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Operasyonlar koçerleri de zorda bıraktı

SONRAKİ HABER

Almanya kupası Bayern’in

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...