29 Nisan 2008 00:00

Cristiano Ronaldo ‘Ada’da yılın futbolcusu

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’ın Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, bu yıl da adada ‘’Yılın Futbolcusu’’ seçildi.

Paylaş

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’ın Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, bu yıl da adada ‘’Yılın Futbolcusu’’ seçildi.
FIFA’nın internet sitesinde yer alan haberde, Ronaldo’nun, İngiltere Profesyonel Futbolcular Derneği (PFA) tarafından yapılan ankette en çok oyu alarak, üst üste ikinci kez ‘’Yılın Futbolcusu’’ seçildiği belirtildi.
Bu sezon oynadığı maçlarda 38 gol kaydeden 23 yaşındaki yıldız forvetin, oylamada Fernando Torres, Steven Gerrard, Cesc Fabregas, Emmanuel Adebayor ve David James gibi rakiplerini geride bıraktığı bildirildi.
Kulübünün Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Barcelona ile karşılaşacak olması nedeniyle bir süredir kampta bulunan Ronaldo’nun, önceki dün gece gerçekleştirilen ödül törenine tele-konferans sistemiyle katıldığı belirtilen haberde, genç oyuncunun şu ifadelerine yer verildi: ‘’Çok mutluyum. İyi oynamak ve takımınıza bir şeyler vermek için sezon boyunca çalışıyorsunuz ve sezon sonunda size bu ödül veriliyor. Büyük bir an, bir onur, bir keyif...
Bu ödül, daha fazlasını yapmak, daha iyi olmak için bir motive aracı. Ancak bu ödül sadece bana gelmedi. Bu sezon takım arkadaşlarımdan çok yardım gördüm. Gol atmam için iyi paslar verdiler, ben de attım.’’ Öte yandan, Arsenal’in İspanyol orta saha oyuncusu Fabregas da ‘’Yılın Genç Futbolcusu’’ ödülüne layık bulundu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Detroit Pistons eşitliği sağladı

SONRAKİ HABER

Sivasspor’dan tarihi başarı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...