09 Mayıs 2008 00:00

G.Saray basına kapandı

Lider Galatasaray, Süper Lig’in son haftasında yarın Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Paylaş

Lider Galatasaray, Süper Lig’in son haftasında yarın Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu’ndan oluşan teknik heyet yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-kırmızılı oyuncuların gruplar halinde pas, kenarlardan orta çalışmasından sonra, dar alanda kalecilerin de katılımıyla çift kale maç yaptıkları bildirildi.
Kalecilerin antrenmanın ilk bölümünde antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir kaleci çalışması yaptığı ifade edilirken, sağlık ekibi tarafından evinde dinlendirilmeye devam edilen Hasan’ın tesislere gelerek antrenmanı izlediği belirtildi.
Sakatlıkları bulunan Servet, Nonda ile Barusso’nun tedavilerinin sürdürüldüğü, Serkan, Linderoth, Semih ve Uğur’un ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarına devam edildiği bildirildi. Serkan, Linderoth, Semih ve Uğur’un tedavilerinden sonra özel antrenman programları doğrultusunda salon ve sahada fizyoterapistler eşliğinde çalıştığı vurgulandı.
Galatasaray, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçı hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Biletler tükendi
Süper Lig’deki Galatasaray-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşılaşmasının biletleri, satışa çıkmasının ardından büyük taleple karşılaştı.
Sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluk sevinci yaşayacağına inanan taraftarları, 10 Mayıs Cumartesi günü Ali Sami Yen Stadı’nda yapılacak karşılaşmanın biletlerine büyük ilgi gösterirken, Biletix tarafından satışa çıkarılan biletler, birkaç saat içinde tamamen tükendi. Biletix firması, internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, tüm biletlerin tükendiğini açıkladı.
Gişelerde bilet satışı sona ererken, bilet bulamayan çok sayıda taraftar tepki gösterdi. Bilet kuyruğunda meydana gelen izdihamda bazı taraftarların fenalık geçirdikleri görüldü.
Satışın sona ermesinin ardından güvenlik güçlerinin gişede bilet kalmadığı yönünde yaptıkları anonslara karşın, taraftarlar bir süre daha sıralarından ayrılmak istemedi. Sıranın arka bölümünde yer alan taraftarlar, uzun süre beklemelerine karşın sırada bir türlü ilerlemediklerinden şikayet ederek, ‘’Karaborsa dışarı’’ şeklinde tempo tutup, tepkilerini dile getirdiler.
Öte yandan, her taraftarın 2 bilet alma hakkı bulunmasına karşın, tekrar bilet almak istedikleri öğrenilen 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Belçika’nın gol kralı trafik kazası kurbanı

SONRAKİ HABER

İlk UEFA’cı Kayseri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...