21 Mayıs 2008 00:00

Zehir saçan baz istasyonlarını istemiyoruz

Bu dünyada yaşamak zorlaştı. Hangi tarafa baksan elin kirlenir oldu. Herkes yaşamayı unuttu, birbirini zehirleme peşinde.

Paylaş

Bu dünyada yaşamak zorlaştı. Hangi tarafa baksan elin kirlenir oldu. Herkes yaşamayı unuttu, birbirini zehirleme peşinde. Bakıyorum bu insanların gidişatı farklılaştı. Bilhassa çocuklarımızın yaşama hakları ellerinden alındı. Neden diye sorarsanız, bu yaşadığımız devletin ve milletin içinde o kadar ruhları pas tutmuş insanımız var ki. Her türlü kötülüğe,başvuran, her türlü zehir saçan baz istasyonlarını çoluk çocuğun oynayacağı alanlara kurup bu yavruların sağlıklı yaşamalarını istemeyen kesimler, böyle kötü ruha sahip, kişiliğini kaybetmiş, rant peşinde olan zehir tacirlerine söyleyecek söz bulamıyorum.
Bergama’dan, güzel turistik bölgemizden, Koca Bahçe sakinleri adına yazıyorum. Güzel şehrimizi kirletemeyecekler, bu insanlar rant sağlamak için insanların sağlığı ile oynayamayacaklar, fırsat vermeyeceğiz dedik ve mücadele ettik.
O günden sonra ne oldu derseniz, bir hafta içinde baz istasyonunun yerini kapattılar. Şu anda kapatıldı. Herkes bir oldu; Yeni Hayat, Bitanem, Avcı Sitesi, Kocabahçe sakinleri toplanıp yürüyüş yaptılar. Baz istasyonunun kurulacağı yere toplanıldı. Bazı dernekler, kuruluşlar bize destek oldu. Onların aracılığı ile sesimizi duyuruyoruz. Hepsine teşekkürlerimizi borç biliyoruz. Böyle zehir saçan istasyonları da yaşayan halkın içinde istemiyoruz.
Elhame Ihlamur- Kocabahçe sakini (Bergama/İZMİR)
ÖNCEKİ HABER

Afrikalıyı Afrikalıya kırdırdılar

SONRAKİ HABER

Koza’nın turizm aşkı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...