22 Mayıs 2008 00:00

Maradona, Kusturica’nın filminde

Arjantin’in eski milli futbolcusu Diego Armando Maradona, Cannes’da. Fransa’da 61. Cannes Film Festivali’nde gösterilecek yaşamını anlatan film için gelen 47 yaşındaki Maradona, Emir Kusturica ile birlikte film yapmanın önemini anlattı.

Paylaş

Arjantin’in eski milli futbolcusu Diego Armando Maradona, Cannes’da. Fransa’da 61. Cannes Film Festivali’nde gösterilecek yaşamını anlatan film için gelen 47 yaşındaki Maradona, Emir Kusturica ile birlikte film yapmanın önemini anlattı. Cannes Film Festivali’nde bir basın toplantısı düzenleyen Maradona, kendi hayatını anlatan Kusturica’nın eseri için Cannes’a geldiğini ve hayalindeki Julia Roberts’la karşılaştığını belirtti. Maradona, Roberts’ı gördüğü andaki duygularını basın mensuplarına aktardı.
Diego Maradona, Arjantin’in aldığı 1986 Dünya Kupası’nın çeyrek finalinde İngiltere ile oynarken kaleci Peter Shilton’ın filelerine eliyle attığı, ancak hakemin görmediği için sayılan gol için “O gölü elle atmadım, Tanrı’nın eliydi” demişti. Maradona, basın toplantısında söz konusu golü hatırlatarak, “İşte o eli Julia Roberts için keserim. Gelsin yanımda minik göğüs haçımın yanında yürüsün veya ben onun peşi sıra gideyim, bu yeter. Keserim o eli onun aşkına” dedi.
Maradona, basın toplantısına başlamadan önce, futbol topu sektirerek bu konudaki yeteneğini bir kez daha sergiledi. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Bölgesel eşitsizlik büyümeye devam ediyor

SONRAKİ HABER

Türkiye basın özgürlüğüne yanıtsız kaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...