26 Mayıs 2008 00:00

Carlos: Sakatlanmasam finale kalırdık

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, ‘Chelsea maçında oynayabilsem finale giderdik’ dedi

Paylaş

Sakatlığı nedeniyle sezonun son haftalarında forma giyemeyen Fenerbahçe'nin brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, tedavisinin sürdüğünü, gelecek hafta çekilecek MR'dan sonra fiziki ve topla çalışmalara başlayacağını söyledi. Carlos, "Kamp dönemi için kendimi yüzde yüz hazır duruma getireceğim" dedi.
Manchester United ile Chelsea arasında Rusya'nın başkenti Moskova'da oynanan Şampiyonlar Ligi finalini de değerlendiren Brezilyalı futbolcu, "Eğer Türkiye'de kalıp sakatlanmasaydım, iyi bir Carlos Şampiyonlar Ligi'nde finalde oynardı" diye konuştu.
Carlos, "Hepimiz Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki performansını biliyoruz. Bu performans bizim olduğu kadar herkes için dikkat çekiciydi. Çünkü Fenerbahçe, tüm Avrupa maçları boyunca göze hoş gelen bir futbol oynadı. Chelsea maçında oynayabilseydim, bunu Avrupa deneyimlerime dayanarak söylüyorum, finale dek gider, oyun orada çözülürdü. Maçı dikkatle izledim. Futbol adına güzel bir karşılaşma olmadı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi en iyi biçimde temsil edeceğimizi, en azından final oynayacağımızı düşünüyorum" dedi.
Lig şampiyonluğunun yitirilmesiyle ilgili olarak da Carlos, "Ezeli rakibimize yenilince şampiyonluğu yitirdik, ama yine Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Kimse merak etmesin, gelecek sezon 3 kupayı birden almak için mücadele edeceğiz, yeter ki doğru şeyleri yapalım. Çünkü Fenerbahçe'nin nasıl bir kadroya sahip olduğunu herkes gördü" dedi.
İstanbul'u ve evini özlediğini ifade eden Carlos, "Şu an Sao Paulo'dayım. İstanbul'a ailemle birlikte tam anlamıyla alıştım diyebilirim. Evimi ve İstanbul'u özledim. Bir an önce tedavilerimi bitirip İstanbul'a dönmek ve taraftarlarımızın istediği Fenerbahçe'yi göstermek istiyorum" diye konuştu.
Brezilya'da bulunduğu süre içinde birçok kişinin Fenerbahçe ile yakından ilgilendiğini de ifade eden Roberto Carlos, "Burada artık Fenerbahçe çok tanınıyor. Geçen gün girdiğim bir dükkandaki 4 kişi benden Fenerbahçe forması istedi. Fenerbahçe'den daha çok haber almak istiyorlar. Ben de bundan çok mutlu oluyorum" dedi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Marca gazetesinin Ronaldo iddiası

SONRAKİ HABER

NABIZ

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...