27 Mayıs 2008 00:00

Ceylanpınar’da ÖSS adayları için konferans

Urfa Ceylanpınar Belediyesi tarafından Öğrenci Seçme Sınavı’na (ÖSS) girecek adaylar için, sınav öncesi ve sonrasında yapılması gerekenler ile ilgili konferans verildi

Paylaş

Urfa Ceylanpınar Belediyesi tarafından Öğrenci Seçme Sınavı’na (ÖSS) girecek adaylar için, sınav öncesi ve sonrasında yapılması gerekenler ile ilgili konferans verildi.
Ceylanpınar Belediyesi ‘Hedefe doğru giden yolda yanınızdayız’ sloganı ile ÖSS adaylarına sınav öncesi ve sonrası yapmaları gerekenler konusunda bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. ÖSS adaylarını psikolojik olarak sınava hazırlamak için Uzman Psikolojik Danışman Dr. Nilüfer Gökmeşeoğlu tarafından konferans verildi. Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda iki seans halinde verilen konferansa 600 öğrenci katıldı. Konferans öncesinde öğrencilere tavsiyelerde bulunan Ceylanpınar Belediye Başkanı Av. İsmail Arslan, “Salon sorunumuz nedeniyle, gerçekten çok önemli olduğuna inandığımız bu tür faaliyetleri gerçekleştirmekte sıkıntılar yaşıyoruz. Ama her zorluğa rağmen siz gençlerimizin geleceği için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu tür etkinlikleri önümüzdeki dönemlerde kendi salonumuzda, düzenli ve sürekli hale getireceğiz. Bu konferansın sizlere yarar sağlayacağına inanıyor ve hepinize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
Konferansa konuşmacı olarak katılan Dr. Nilüfer Gökmeşeoğlu ise slayt gösterimi eşliğinde, sınav öncesi ve sonrasında öğrencilerin yapması gerekenler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Seans aralarında da öğrenciler tarafından sorulan sorulara cevap veren, Gökmeşeoğlu, “Bu memleketin bu gençlere ihtiyacı var, faydalı bir sohbet olduğuna inanıyorum” dedi. (Şanlıurfa/DİHA)
ÖNCEKİ HABER

hortum süleyman

SONRAKİ HABER

Aydın’da pirinç kuyruğu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...