29 Mayıs 2008 00:00

Yanal’dan yönetime övgü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yönetim kurulunun transferde belirlenen isimlerin kadroya katılması doğrultusunda son derece özverili ve hassas bir yaklaşım gösterdiğini söyledi.

Paylaş

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yönetim kurulunun transferde belirlenen isimlerin kadroya katılması doğrultusunda son derece özverili ve hassas bir yaklaşım gösterdiğini söyledi.
Yanal, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Trabzonspor’un yeniden yapılanma sürecinin planlandığı gibi devam ettiğini belirtti.
Kadroda değişimi sağlayabilmek adına yaptıkları çalışmaların koordineli bir biçimde sürdürüldüğünü kaydeden Yanal, ‘’Yönetim kurulumuz, belirlediğimiz isimlerin kadroya katılması doğrultusunda son derece özverili ve hassas bir yaklaşım sergiliyor. Şu ana kadar geçen sürede planlarımızda bir aksama söz konusu değil. Kadroyu tam olarak şekillendirdiğimizde önümüze gelen tabloyu daha iyi yorumlayarak sağlıklı bir değerlendirme yapabileceğiz’’ ifadelerini kullandı.
‘Bütünleşme ve uyum süreci önemli’
Yönetim kurulunun takımı ve kulübü daha iyiye taşıma doğrultusunda sergilediği tutuma camianın da destek ve katkı yapması gerektiğini ifade eden Yanal, ‘’Trabzonspor’u başarıya taşıyacak önemli unsurlardan birinin bu bütünleşme duygusunun olduğunu hepimiz biliyoruz. Öyleyse camiayı oluşturan her birim katkı vermeli ve takımın el birliğiyle zirve mücadelesinin içerisine taşınmasına yardımcı olmalıdır. Bunu başarabildiğimizde işimiz daha da kolaylaşır’’ dedi.
Yanal, yeni oluşan kadronun uyum sürecinin büyük önem taşıdığını vurgulayarak, şunları kaydetti: ‘’Tüm oyuncularımızla birlikte zamanımızı planladığımız şekilde kullanma şansını elde edersek bu yenileşme zarar değil aksine büyük fayda getirir. Hem kendisini hem de Trabzonspor’u başarıya taşıma hevesi ve karakterindeki oyuncularımız kısa süre içerisinde kendilerinden istenenleri kavrayacak ve arzulanan gelişimi göstereceklerdir.’’ (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Engelleri aşarak milli takıma...

SONRAKİ HABER

Kadro belirlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...