30 Mayıs 2008 00:00

Aykut Kocaman yeniden Ankaraspor’da

Ankaraspor, teknik direktör Aykut Kocaman ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Ankaraspor’un Ataç Sokak’taki kulüp binasında yapılan imza törenine, teknik direktör Aykut Kocaman ve Ankaraspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gökçek katıldı.

Paylaş

Ankaraspor, teknik direktör Aykut Kocaman ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Ankaraspor’un Ataç Sokak’taki kulüp binasında yapılan imza törenine, teknik direktör Aykut Kocaman ve Ankaraspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gökçek katıldı.
Ahmet Gökçek, daha önce de Aykut Kocaman ile çalıştıklarını hatırlatarak, ‘’Bunu yarım kalan bir işin tamamlanması olarak görüyorum’’ dedi.
Gökçek, Aykut Kocaman’ın kalitesinin, insanlığının ve saygıdaki kusursuzluğunun tartışılmaz olduğunu belirterek, şöyle konuştu: ‘’Biz onun sadece kişiliğine değil futbol bilgisine de inanılmaz güveniyoruz. Bu sezon ne olursa olsun sonuna kadar Aykut hocamızla beraberiz.’’
Aykut Kocaman ise 2 yıl önce başlayan işlerinin küçük bir sekteye uğradığını, ancak bu sezon yeniden Ankaraspor’da göreve başlama şansı yakaladığını ifade ederek, şunları söyledi: ‘’Önemli bir yol kat etmiştik ancak istenmeyen şeyler oldu ve iş yarım kaldı. Tekrar Ankaraspor’un teknik sorumluluğunu almaya iten de sanırım bu oldu. Ben bu anlaşmayı, yarım kalan işleri tamamlama fırsatı olarak görüyorum.” (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

GÖZLEMEVİ

SONRAKİ HABER

Irak’ın cezasına koşullu af

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...