06 Haziran 2008 00:00

Bülent Uygun’dan sitem

Süper Lig’de geride kalan sezonda önemli başarılara imza atan Sivasspor, yeni sezon öncesi takımı güçlendirmek için çalışma yaparken, teknik direktör Bülent Uygun sitemli konuştu. Uygun, “Transfer parayla yapılıyor

Paylaş

Süper Lig’de geride kalan sezonda önemli başarılara imza atan Sivasspor, yeni sezon öncesi takımı güçlendirmek için çalışma yaparken, teknik direktör Bülent Uygun sitemli konuştu. Uygun, “Transfer parayla yapılıyor. Sezon sonunda Sivas halkının desteğine göre hareket edeceğimizi söylemiştik. Ancak değişen bir şey olmadı” dedi.
Yeni sezonda hem Intertoto Kupası’nda hem de Süper Lig’de mücadele edecek olan Sivasspor, transfer arayışlarını sürdürürken Uygun, yeni sezon ile ilgili açıklamalar yaptı. Transfer konusunda çalışmaların sürdüğünü ve net bir gelişme olmadığını söyleyen Uygun, “Transfer para ile yapılıyor. Ancak şu an bizim elimizde iyi transferler yapmak için yeterli para yok. Sivaslılardan bu takıma katkı yapmalarını bekliyoruz ama henüz bu konuda yaşanan bir gelişme olmadı” dedi. Lig bitiminde, yeni sezon hedeflerini şehrin ve taraftarın takıma bakışına göre şekillendireceklerini söylediklerini vurgulayan Uygun, “Ancak görüyoruz ki bu konuda herhangi bir gelişme ya da hareketlilik olmadı. Şehir bizden tam olarak ne istediğini ortaya koymadı. Başarı için hem maddi hem de manevi destek gerekiyor. Biz yine de yönetim kurulumuz ile birlikte yeni sezonda daha güçlü bir takım oluşturarak ligdeki başarımızı devam ettirmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız sürüyor” dedi.
Hedef UEFA
Haziran sonunda katılacakları Intertoto Kupası maçları ile ilgili de değerlendirmede bulunan Uygun, “Nasıl bir kadro ile çıkacağımız konusunda yapılan spekülasyonlar doğru değil. Neticede bu takıma transfer olan her futbolcu bu takımın futbolcusudur ve görev verildiğinde bunu en iyi şekilde yerine getirecektir. Intertoto Kupası maçlarında da kime görev verirsek verelim, takımın başarısı için elinden geleni yapacaktır. Biz iyi mücadele ederek bu kupada da yolumuza devam edip UEFA’ya kalmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Uygun 9 Haziran’da toplanarak Intertoto Kupası ve yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını vurguladı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

‘Yıldız değil, görev adamıyım’

SONRAKİ HABER

Şampiyonada 20 bin sahte bilet

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...