09 Haziran 2008 00:00

Örümcek Adam-4 geliyor

Gişe rekortmeni “Örümcek Adam-Spider Man” serisinin dördüncü filmi için çalışmalar başladı

Paylaş

Gişe rekortmeni “Örümcek Adam-Spider Man” serisinin dördüncü filmi için çalışmalar başladı.
Empire dergisinin internet sitesinde yer alan habere göre serinin yönetmeni Sam Raimi, “Örümcek Adam-4” adlı yapımın senaryosunu James Vanderbilt’in kaleme aldığını söyledi. Senaryonun birkaç ay içinde tamamlanacağını belirten ünlü yönetmen, “Senaryo konusunda çok heyecanlıyım. Umarım konuştuğumuz gibi çok iyidir. Çünkü ben Örümcek Adam’ı çok seviyorum” dedi. “Örümcek Adam” ile yeniden buluşmak için sabırsızlandığını ifade eden Raimi, “Umarım Sony bunu yapmam için beni ister. Bütün her şey yeniden bir araya gelirse ben de severek bunu yaparım” sözleriyle gişe rekortmeni filmi yeniden yönetmek için duyduğu isteği ortaya koydu.
Seride “Jonah Jameson” rolünü üstlenen J.K. Simmons da filmde “Örümcek Adam”ı canlandıran Tobey Maguire ile görüştüğünü, genç oyuncunun da seride rol almayı düşündüğünü belirtti.
Ünlü çizgi romandan beyazperdeye aktarılan “Örümcek Adam” serisinin ilk filmi, 2002 yılında seyirciyle buluştu. Serinin ikinci halkası 2004, üçüncüsü ise 2007 yılında vizyona girdi. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Belediye asfalt parasını halktan topluyor

SONRAKİ HABER

Nâzım Hikmet temsili mezarında anıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...