18 Haziran 2008 00:00

F.Bahçe Luis Aragones ile anlaştı iddiası

İspanya’nın spor gazetesi Marca, İspanya Milli Takımı’nın teknik direktörü Luis Aragones’in Fenerbahçe ile 2 yıl için anlaştığını iddia etti.

Paylaş

İspanya’nın spor gazetesi Marca, İspanya Milli Takımı’nın teknik direktörü Luis Aragones’in Fenerbahçe ile 2 yıl için anlaştığını iddia etti.
‘’Luis Türkiye’ye Gidiyor’’ başlığıyla haberi manşetten veren Marca, Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında resmi açıklamanın yapılacağını belirtti. Aragones’in Fenerbahçe ile her şartta tam olarak anlaştığı ve milli takımdaki yardımcı antrenörleri ile teknik kadrosunu da beraberinde götüreceği kaydedildi. İspanyol teknik adamın, Vicente Del Bosque’nin Beşiktaş ile yaşadığı parasal problemden dolayı Fenerbahçe’den de benzer garantileri kendisi için istediği bildirildi.
70 yaşında olan ve İspanya’da ‘’dede’’ lakabıyla tanınan Luis Aragones, Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde televizyonda yaptığı açıklamada, teknik direktörlük yapmak için halen kendini çevik ve zinde hissettiğini ve büyük olasılıkla yurtdışında bir takımı çalıştıracağını söylemişti.
Tecrübeli teknik adam 1974 yılında Atletico de Madrid ile başlayan teknik direktörlük kariyerinde Real Betis, Barcelona, Espanyol, Sevilla, Valencia, Oviedo, Mallorca kulüplerinde görev yapmış, Atletico de Madrid kulübünde 4 farklı dönemde teknik direktör olarak bulunmuştu.
Bu arada Fenerbahçe’nin Mallorca’da oynayan La Liga’nın geçtiğimiz sezonki en golcü ismi Güiza’yı da kadrosuna katmak istediği ifade edildi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Alman basınında çeyrek final yorumları

SONRAKİ HABER

‘Şimdi iyi oynamalıyız’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...