13 Temmuz 2008 00:00

Ronaldinho, Milan’a doğru...

Barcelona’nın gözden çıkardığı Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldiho’nun İtalyan ekibi Milan’a transferi konusunda tarafların anlaşmaya vardığı bildiriliyor.

Paylaş

Barcelona’nın gözden çıkardığı Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldiho’nun İtalyan ekibi Milan’a transferi konusunda tarafların anlaşmaya vardığı bildiriliyor.
İtalya’da yayımlanan La Gazetta dello Sport’ta yer alan bir haberde, Milan Kulübü Başkan Yardımcısı Adriano Galliani ve Barcelona Kulübü Başkanı Juan Laporta’nın Ronaldinho’nun Milano’ya transferi konusunda anlaşmaya vardıkları iddia edildi. Gazete, Brezilyalı yıldızın İtalyan ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacağını ve yıllık yaklaşık 6 milyon 500 bin euro alacağını okurlarına aktardı. La Gazetta dello Sport, Milan’ın bonservis konusunda da sıkı pazarlıklar yaptığını ve Barça’yı 15 milyon euroya ikna ettiğini savundu.
Carlo Ancelotti yönetimindeki Milan, sezon sonundan beri kadrosuna İtalya Milli Takımı’nın da formasını giyen Gianluca Zambrotta ve Fransız orta saha oyuncusu Matthieu Flamini’yi katmıştı. Milan ayrıca geçtiğimiz sezon Cenova’ya kiralık olarak gönderilen forvet oyuncusu Marco Borriello’yı da yeniden takıma çağırdı.
Barcelona’nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, 2006 yılında yaşanılan Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’ndan sonra gelen başarısızlıklar üzerine istim üstünde duruyordu. Sık sık yönetim ve teknik heyetler sorunlar yaşadığı öne sürülen Ronaldinho son olarak takımın yeni teknik direktörü Josep Guardiola tarafından takımda istenmemiş ve satış listesine konulmuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

SÖZ OLA, TORBA DOLA

SONRAKİ HABER

Trabzonspor Zafer Yelen ile anlaştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...