24 Temmuz 2008 00:00

Özsöğüt’e uluslararası destek

KESK İzmir Şubeler Platformu BES İzmir Şubesinde yaptığı basın toplantısıyla, 8 Ocak 2008’de gözaltına alınan ve halen tutuklu bulunan SES MYK Üyesi Meryem Özsöğüt için başlatılan uluslararası imza kampanyasını duyurdu.

Paylaş

KESK İzmir Şubeler Platformu BES İzmir Şubesinde yaptığı basın toplantısıyla, 8 Ocak 2008’de gözaltına alınan ve halen tutuklu bulunan SES MYK Üyesi Meryem Özsöğüt için başlatılan uluslararası imza kampanyasını duyurdu. Kampanya PSI (Kamu Hizmetleri Enternasyonali ) ve ILO ( Uluslararası Çalışma Örgütü) tarafından başlatıldı.
Platform adına konuşan BES İzmir Şube Başkanı Ramis Sağlam “Özsöğüt’ün F tipi izole bir hücrede tutukluluğunun devamı AKP Hükümeti’nin sendikalara olan düşmanca tavrının göstergesidir” dedi. Sağlam kampanyaya duyarlı kesimlerin katılımını beklediklerini dile getirdi. Sağlam ayrıca bu kampanyaya destek olmak isteyenlerin: http:/wwww.labourstart.org/cgi-bin/solidarityforever/show campaign.cgi?c=394 adresinden imza metnine ulaşabileceklerini de belirtti. (İzmir/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Tega grevcileri Mamaklılarla buluştu

SONRAKİ HABER

Kadıköy’de grev kararı asıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa