12 Ağustos 2008 00:00

BarışaRock Festivali sona erdi

Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen BarışaRock Festivali sona erdi. İstanbul Sarıyer Mehmet Akif Ersoy piknik alanında gerçekleştirilen “Savaşa, İşgale, Milliyetçiliğe, Irkçılığa, Küresel Isınmaya Karşı BarışaRock” festivali bu yıl geçen yıllara oranla sönük geçti

Paylaş

Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen BarışaRock Festivali sona erdi. İstanbul Sarıyer Mehmet Akif Ersoy piknik alanında gerçekleştirilen “Savaşa, İşgale, Milliyetçiliğe, Irkçılığa, Küresel Isınmaya Karşı BarışaRock” festivali bu yıl geçen yıllara oranla sönük geçti. Konserlerin yanı sıra ilgi gören etkinlikler arasında, Genç Sen’in düzenlediği “Öğrenci hareketi vardır”, DurDe Girişimi’nin düzenlediği “Milliyetçiliğin darbe ile dansı”, Türkiye Barış Meclisi’nin düzenlediği “Kürt sorununda barışçıl çözüm”, Küresel Eylem Grubu’nun düzenlediği “Küresel ısınmayı durdurun” ve “Bir arada yaşamı savunalım”, Lambdaİstanbul’un düzenlediği “Örgütlenme ve genel ahlak” panelleri de vardı.
Rock müzik gruplarının konserleri sırasında geçen yıllara benzer eğlenceli görüntüler oluştu. Festival, gelecek yıl düzenlenmeyecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Kamp ateşi ve Zeus’un öfkesi

SONRAKİ HABER

İstanbul’a panoramik bakış

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...