27 Ağustos 2008 00:00

Hasan Yener: Daha iyi olacağız

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, yeni bir takım olduklarını, ilerleyen haftalarda daha iyi futbol oynayacaklarını söyledi.

Paylaş

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, yeni bir takım olduklarını, ilerleyen haftalarda daha iyi futbol oynayacaklarını söyledi. Yener, yaptığı açıklamada, sezona yeni oluşturdukları bir takım ile girdiklerini belirterek, “5. haftadan sonra farkımız ortaya çıkacak. Henüz acele etmeyelim. Ankaraspor maçında gerçek futbolumuzun yarısını ortaya koyduk. Ama ilerleyen haftalarda mutlaka çok çok daha iyi olacağız” dedi.
Teknik direktör Ersun Yanal’ın da aynı şeyleri söylediğini ifade eden Yener, “O da bu işin bilincinde. Onun için kimse herhangi bir karamsarlığa kapılmasın. Bizim ayaklarımız yere basıyor ve bunun bilincindeyiz. İlk haftalarda sürprizler de olabilirdi. Önemli olan bu dönemi kayıpsız geçirmek. Galibiyetle başlamak önemliydi” diye konuştu.
Yeni transferler
Yener, Selçuk ve Gökhan gibi oyuncuların gol atmalarının hem kendilerine, hem de taraftara moral verdiğini kaydederek, şöyle devam etti: “Transferlerimizin hepsinden memnunuz. İnşallah ilerleyen haftalarda performansları daha da artacaktır. Şimdi önümüzde Ankaragücü maçı var. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Ama şu bir gerçek, Trabzonspor, bu oyuncu kadrosuyla Ankaragücü maçını kazanacak güçtedir. Futbolcu arkadaşlar da kazanmak için her çabayı gösterecekler ve inşallah 3 puan ile döneceğiz.” (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

İran’da gazeteciler molla kıskacında

SONRAKİ HABER

F.Bahçe’den açıklama: Aurelio ile ilişkimiz bitti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa