30 Ağustos 2008 00:00

‘Masumiyet Müzesi’ okurla buluştu

Nobel ödüllü Yazar Orhan Pamuk’un son romanı “Masumiyet Müzesi” okurla buluştu. İletişim Yayınları tarafından çıkarılan “Masumiyet Müzesi” 100 bin adet basıldı ve kitapçılardaki yerini aldı.

Paylaş

Nobel ödüllü Yazar Orhan Pamuk’un son romanı “Masumiyet Müzesi” okurla buluştu.
İletişim Yayınları tarafından çıkarılan “Masumiyet Müzesi” 100 bin adet basıldı ve kitapçılardaki yerini aldı. Orhan Pamuk’un aşka odaklanan, ancak diğer tüm romanları gibi insan hayatının her alanına ve günlük hayatın inceliklerine de yönelen “Masumiyet Müzesi” adlı romanının konusu, tekstil zengini Basmacı ailesinin iyi okumuş 30 yaşındaki oğulları Kemal ile uzak akrabaları yoksul Keskin ailesinin 18 yaşındaki güzel kızı Füsun arasındaki aşk ilişkisi etrafında gelişiyor.
Romanları dünyada 58 dile çevrilen ve 7 milyondan fazla satan Orhan Pamuk’un son kitabının çeviri hakları, daha kitabın yazılması bitmeden 30’un üzerinde dilde yayımlanmak üzere satıldı. İlk çeviri, 2 hafta sonra Almanya’da Hanser Yayınevi tarafından “Museum der Unschuld” adıyla yayımlanacak ve çevirinin ilk baskısı 100 bin adet olacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Türk edebiyatı en büyük kitap fuarlarında

SONRAKİ HABER

Göstermeyeceksek niye koruyalım?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...