17 Eylül 2008 00:00

Deniz Feneri tam gaz

Deniz Feneri davası ile ilgili gelişmeler dün de gazetelerde yer almaya devam etti. Medya, Deniz Feneri davasıyla ilgili gelişmeleri okuyucularına duyurmaya devam ederken gazeteler dava ile ilgili farklı yorumlarda bulunuyor

Paylaş

Deniz Feneri davası ile ilgili gelişmeler dün de gazetelerde yer almaya devam etti. Medya, Deniz Feneri davasıyla ilgili gelişmeleri okuyucularına duyurmaya devam ederken gazeteler dava ile ilgili farklı yorumlarda bulunuyor.
Hürriyet: Marco’ya karşı deniz feneri
Hürriyet gazetesi haberinde Frankfurt’taki deniz feneri davası ile ilgili şok bir gelişme yaşandığını okuyucularına duyurdu. Gazetenin haberinde Başbakan Erdoğan’ın, Antalya’da tecavüzden tutuklu Marco adlı Alman gencine karşı Deniz Feneri olayını sordu ifadeleri yer aldı.
Milliyet: Alman elçiyle ilginç diyaloglar
Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Başbakan Erdoğan ve Adalet Bakanı Şahin, Alanya’da bir kıza tecavüzden tutuklanan Marco’nun durumu için kendisini ziyaret eden Alman Büyükelçi Cuntz’a, Deniz Feneri e.V konusunu açtı. Haberde büyükelçi’nin bu görüşmeye ait tutanakları Deniz Feneri e.V iddianamesi ek bilgileri arasında yer aldığını yer alan Milliyet, Başkomiser Böhm’ün duruşmada tutanaklardan yaptığı alıntılara da yer verdi.
Posta: Deniz Feneri merakı
Posta gazetesinin haberinde Başbakan Erdoğan ve Adalet Bakanı Şahin’in Deniz Feneri davası ile ilgili görüştükleri büyükelçi Cunt ile yaptıkları görüşmeler Frankfurttaki mahkemedi önceki gün açıklandı
Yeni Şafak: Yalancının mumu söndü
Yeni Şafak gazetesinde yer alan haberde Doğan Medyasının Deniz Feneri ile ilgili ortaya attığı iddialar mahkeme tarafından yalanlandı. Gazetenin haberinde Doğan Medya grubunun basın organlarında yer alan iddiaların da hiçbir şekilde delil teşkil etmediği de ifade edildi. (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Başlangıç Porto ile

SONRAKİ HABER

‘16. Musa Anter ödülleri’ açıklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...