17 Eylül 2008 00:00

Ödülün geri alınması istendi

TBMM Başkanlık Divanının CHP’li üyeleri, Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine verilen TBMM Üstün Hizmet Ödülü’nün geriye alınması talebinde bulundu

Paylaş

TBMM Başkanlık Divanının CHP’li üyeleri, Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine verilen TBMM Üstün Hizmet Ödülü’nün geriye alınması talebinde bulundu.
TBMM Başkan Vekili ve CHP İzmir Milletvekili Güldal Mumcu, Katip Üye ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile TBMM İdare Amiri ve CHP Çanakkale Milletvekili Ahmet Küçük imzasıyla, Deniz Feneri Derneğine verilen üstün hizmet ödülünün geriye alınması için TBMM Başkanlığına yazılı müracaatta bulundu.
TBMM Üstün Hizmet Ödülü’nün, sınırlı sayıda kişi ve kuruma Meclis Başkanlık Divanı kararı ile verilen çok özel bir ödül olduğu belirtilerek, bu yıl üstün hizmet ödülü verilen kişi ve kurumlar arasında 2007 yılında Türkiye’de kurulan Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin de bulunduğu anımsatıldı.
Yazıda, “Gelişmeler sonrasında; halkın refahı, eğitimi, mutluluğu ve sosyal gelişimi için yararlı hizmetlerde bulunmadığı, tam tersi yönetimde bulunanların kendi kişisel çıkarları için halkın masum duygularını sömürdüğü anlaşılan Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine verilen bu özel ödülün, TBMM Başkanlık Divanınca geri alınması yönünde karar alınması için gereğini arz ederiz” denildi. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Baykal: Türkiye niye harekete geçmiyor?

SONRAKİ HABER

Başbuğ’dan ‘seçtiği gazetecilere’ nasihat

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa