20 Eylül 2008 00:00

Avantaj Beşiktaş’ta

Beşiktaş, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında İnönü Stadı’nda Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımını Holosko’nun golüyle 1-0 yenerken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Metalist maçını gol yemeden kazanmalarının, kendilerine ikinci maç öncesi bir avantaj sağladığını söyledi

Paylaş

Beşiktaş, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında İnönü Stadı’nda Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımını Holosko’nun golüyle 1-0 yenerken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Metalist maçını gol yemeden kazanmalarının, kendilerine ikinci maç öncesi bir avantaj sağladığını söyledi.
Ertuğrul Sağlam, çok koşan, mücadele eden iyi bir ekiple oynadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu: “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Bu karşılaşmalarda ilk maçınızı kendi sahanızda oynuyorsanız, gol yemeden galip gelmelisiniz. Bugün tek golde kaldık. Daha fazla goller de atabilirdik, rakip de atabilirdi. Gol yemeden kazanmak bizim için avantaj. Onlar, sahalarında gol atmak ve kazanmak zorundalar, bu da işimizi kolaylaştırabilir. İkinci maçta bizi zor bir atmosfer ve güçlü bir takım bekliyor. İyi hazırlanıp turu geçmek istiyoruz.” (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Kayserispor’un işi zor

SONRAKİ HABER

G.Saray şimdilik rahat

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa