21 Eylül 2008 00:00

Bu defa da sürücülere çattı

Pek çok çevreyle sert tartışmalar yaşayan, sık sık medyaya, çevrecilere, sendikalara...

Paylaş

Pek çok çevreyle sert tartışmalar yaşayan, sık sık medyaya, çevrecilere, sendikalara... çatan Başbakan bu defa da sürücülere çattı. Kendisine yol vermeyen sürücülerden yakınan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Tabii burada delikanlılık sökmüyor” dedi.
Türk Armatörler Birliği tarafından Büyük Kulüp’te verilen iftar yemeğine katılan Erdoğan, yaptığı konuşmada konvoyu giderken yolun polislerce kapatıldığını vatandaşın ise kornalara bastığını söyledi.
Avrupa’da ‘devlet büyüğü gelirken sürücülerin yolun sağına çektiğini’ öne süren Erdoğan, “Vatandaşlarımız biraz sabırsız. İstanbul’da, Başbakan biraz hızlı gitmek zorunda. Çünkü toplantılara veya görüşmelere yetişmesi gerek. Ama bakıyorsunuz, geçişimiz sırasında polis yolu kestiği anda hemen sürücüler kornaya basıyor. Hatta bazıları çıkıp el kol hareketi yapıyor. Ancak Tabii burada delikanlılık sökmüyor” şeklinde konuştu. Erdoğan daha önce AKP mitinglerinde ve konvoylarında trafiğin kapatılması nedeniyle yaşanan ölümleri ise es geçti. (İstanbulEVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Evleri başlarına yıkılacaktı

SONRAKİ HABER

Birikimleri çöplükle birlikte yandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...