23 Eylül 2008 00:00

Nonda’ya 7 dikiş atıldı

Galatasaray’ın Kocaelispor karşılaşmasında aldığı krampon darbesi sonucu oyunu terk etmek zorunda kalan Nonda’nın sol ayağına 7 dikiş atıldı.

Paylaş

Galatasaray’ın Kocaelispor karşılaşmasında aldığı krampon darbesi sonucu oyunu terk etmek zorunda kalan Nonda’nın sol ayağına 7 dikiş atıldı.
Sol ayağındaki kesik nedeniyle maç sonrası soyunma odasında ilk müdahalesi yapılan Nonda’ya, Bakırköy Acıbadem Hastanesi’nde yedi dikiş atıldığı ve oyuncunun dünü dinlenerek geçirdiği bildirildi.
Konyaspor hazırlıkları
Bu arada Süper Lig’de haftayı 4-1’lik Kocaelispor galibiyetiyle kapatan Galatasaray, hafta sonu yapacağı Konyaspor macının hazırlıklarına başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada, Kocaelispor karşısına ilk onbirde çıkan oyuncuların maç ertesi programlarını aerobik koşunun ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla tamamladıkları, diğer oyuncuların ise teknik ağırlıklı bir antrenman yaptıkları ifade edildi.
Sakatlığı bulunan oyunculardan Sabri Sarıoğlu ile Hakan Balta’nın idmanın tamamında takımla birlikte çalıştıkları vurgulanırken, ağrı hisseden Aydın ile darbe alarak sakatlanan Semih’in çalışmayı tamamlayamadıkları belirtildi.
Sakatlıkları bulunan diğer oyunculardan Emre Güngör ve Uğur’un salonda, Arda ve Mehmet Topal’ın ise sahada sağlık ekibi eşliğinde takımdan ayrı çalışma yaptıkları, Linderoth’un da tedavisinin ardından sahada bir yürüyüş yaptığı kaydedildi. Orkun ile Ümit Karan’ın çalışma yapmadıkları, Serkan ve Barış’ın ameliyat ertesi rehabilitasyon çalışmalarının da sürdüğü ifade edildi.
Galatasaray bugünü izinli geçirdikten sonra yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarına yeniden başlayacak. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Basketbolda umutlar güçlü

SONRAKİ HABER

Usta ve deneyimli ayaklarla

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa