11 Ekim 2008 00:00

Fenerbahçe’de sakatlar iyileşti

Fenerbahçe, milli maç arasının ardından Süper Lig’de karşılaşacağı Kocaelispor’a karşı sezon başından bu yana ilk kez tam kadro olarak çıkmaya hazırlanıyor.

Paylaş

Fenerbahçe, milli maç arasının ardından Süper Lig’de karşılaşacağı Kocaelispor’a karşı sezon başından bu yana ilk kez tam kadro olarak çıkmaya hazırlanıyor.
Takımın kötü gidişatını sakatlara bağlayan teknik direktör Aragones’in sakatlıkları tam olarak geçen ve kondisyon eksiğini kapatmaya çalışan Devid, Wederson ve Tümer’i fizik olarak hazır olmaları halinde Kocaelispor maçı kadrosuna alması bekleniyor.
Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde istediği sonuçları alamayan sarı laciverti takım uzun süredir pek çok oyuncusunun sakatlığından dolayı sıkıntı yaşıyordu.
Avusturya’da yapılan sezon başı kampında sağ ayak bileği kırılan Devid’in yanı sıra menisküs ve çapraz bağ ameliyatı olan Wederson ile yine sakatlığı bulunan Tümer, Aragones’in kendilerini hazır görmesi durumunda bu sezon ilk kez kadroda yer alacaklar.
Arsenal biletleri satışta
Bu arada Fenerbahçe’nin 21 Ekim Salı günü kendi sahasında İngiltere’nin Arsenal takımıyla Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde yapacağı maçın biletleri satışa çıkarıldı.
Biletix üzerinden satılan biletlerin fiyatı şöyle:
Fenerium Alt B-F Blok: 255 YTL
Fenerium Alt C-E Blok: 305 YTL
Fenerium Alt G Blok: 205 YTL
Fenerium Üst Tribun E Blok: 175 YTL
Fenerium Üst Tribun H-I Blok: 132 YTL
Migros: 66 YTL
Telsim: 66 YTL
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Şener: Hedeflerimiz büyük

SONRAKİ HABER

En büyük kupa için mücadele

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...