18 Ekim 2008 00:00

Isparta raporu da kazaya mı uğradı?

30 Kasım 2007’de Isparta’da meydana gelen ve 57 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasının raporu bir türlü açıklanmıyor.

Paylaş

30 Kasım 2007’de Isparta’da meydana gelen ve 57 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasının raporu bir türlü açıklanmıyor. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü de daha önce ‘Eylül sonunda açıklanacak’ dediği kazaya ilişkin raporu, henüz Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı’na göndermedi.
Uçak kazasının üzerinden 1 yıla yakın bir zaman geçmesine karşın halen dava açılmadı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, kazaya ilişkin raporu henüz Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı’na göndermedi. Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru, uçak kazasıyla ilgili raporunun en geç eylül ayı sonunda açıklanacağını bildirmişti. Ekim ayı ortasına gelinmesine karşın raporun hala gelmemesi aileleri kaygılandırıyor. Kazanın yüzüncü gününde bir araya gelen kazada ölenlerin yakınları Adalet Bakanı Şahin’e yazdıkları mektupla işlemlerin uzamasına dair şikayetlerini dile getirmişlerdi. Adalet Bakanlığı yaptığı açıklamada, kaza sebebini bildirir raporun Keçiborlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından halen beklendiğini vurgulanmış ve “Mehmet Ali Şahin, kaza raporunun bir an önce tamamlanması konusunda yardımcı olunması için Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’la görüşecektir” denmişti. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Sağlık operasyonu: 6 tutuklama

SONRAKİ HABER

Tayyip Erdoğan’dan slogana dava

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa