18 Ekim 2008 00:00

Sağlık operasyonu: 6 tutuklama

Eskişehir’deki “Sağlık operasyonunda” gözaltına alınan ve aralarında bir başhekim yardımcısının da bulunduğu 30 kişiden 6’sı tutuklandı.

Paylaş

Eskişehir’deki “Sağlık operasyonunda” gözaltına alınan ve aralarında bir başhekim yardımcısının da bulunduğu 30 kişiden 6’sı tutuklandı.
Eskişehir polisi, 8 aylık çalışmanın ardından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Zeynep G., Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdür Vekili Murat A., Sivrisihar Devlet Hastanesinde görevli bir doktor, bir memur, TEDAŞ’ta görevli bir memur, bir öğretmen, Anadolu Kültür Derneği Başkanı, firma sahipleri ile Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Vekili Dr. Seracettin Ç.’nin de aralarında bulunduğu 30 kişiyi gözaltına almıştı. Emniyetin gözaltına aldıklarınadn 13’ü emniyet, Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Vekili Dr. Seracettin Ç. ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdür Vekili Murat Ataklı’nın da aralarında bulunduğu 7 zanlı ise savcılıktaktan serbest bırakılmıştı. 10 zanlı ise savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Zeynep G.’nin de aralarında bulunduğu 6 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi’ne gönderildi. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Kara Katür Yazılar

SONRAKİ HABER

Isparta raporu da kazaya mı uğradı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...