22 Ekim 2008 00:00

Bahçeli’den müzakere suçlaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak’ın kuzeyindeki yerel yönetimle görüşme sürecini eleştirdi. Bahçeli, hükümetin terörle mücadele ile terörle müzakere arasında gidip geldiğini savundu

Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak’ın kuzeyindeki yerel yönetimle görüşme sürecini eleştirdi. Bahçeli, hükümetin terörle mücadele ile terörle müzakere arasında gidip geldiğini savundu.
Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, Kuzey Irak’la başlatılan temas trafiğini eleştirerek, “İktidarın 6 yılda aldığı mesafe ve sınır tanımaz ilkesizliği, bu ilişkiler zincirinin hükümet ve Kandil temsilcilerinin bir masaya oturuncaya kadar süreceğine işaret etmektedir” dedi.
Yeni sürecin PKK’nin affına ve İmralı’da tutuklu bulunan Öcalan’ın serbest kalmasına kadar gideceğini iddia eden Bahçeli, Türkiye’deki üniter yapının sorgulanmaya başlanacağını da öne sürdü. MHP lideri, yabancı bir dergiye verdiği röportajda “Kürt kökenli vatandaşlar geçmişte ayrımcılığa uğradı” diyen Cumhurbaşkanı Gül’ü de eleştirdi. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Bursa ve Kocaeli kongreleri yapıldı

SONRAKİ HABER

Dünyadan ‘kaos’ yorumu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...