31 Ekim 2008 00:00

Trabzonspor’da moraller bozuk

Türkiye Kupası’nda (A) Grubu’ndaki ilk maçında deplasmanda Gaziantepspor’a 3-1 mağlup olan Trabzonspor, Büyükşehir Belediyespor maçına İstanbul’da hazırlanacak

Paylaş

Türkiye Kupası’nda (A) Grubu’ndaki ilk maçında deplasmanda Gaziantepspor’a 3-1 mağlup olan Trabzonspor, Büyükşehir Belediyespor maçına İstanbul’da hazırlanacak.
Kupa maçından sonra Gaziantep’ten doğrudan İstanbul’a gelen bordo-mavililerin moralinin bozuk olduğu gözlenirken, futbolcular ve teknik heyet basın mensuplarına açıklamada bulunmadılar.
Karadeniz ekibi Lig’in 9. haftasında yarın Olimpiyat Stadı’nda Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Sarıyer’de sürdürecek.
Yanal hedefte
Trabzonspor’da son üç maçta alınan 2 mağlubiyet ve bir beraberlik sonrası tüm gözler teknik direktör Ersun Yanal’a çevrildi. Genel sekreter Hasan Yener, Yanal’ın takımdaki aksaklıkları gidereceğine inandıklarını söyledi.
Trabzonspor’da ligde Galatasaray karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyet, ardından Gaziantepspor beraberliğinden sonra kupada 3-1’lik Gaziantepspor yenilgisi moralleri bozdu ve teknik direktör Ersun Yanal hedefteki isim haline geldi. Özellikle oyuncu tercihleri konusunda ağır eleştiriler alan Yanal’ın durumunun, yarın oynanacak İstanbul B.Bld. maçında da alınacak olası bir mağlubiyet sonrası yönetim kurulunda da tartışmaya açılacağı öğrenildi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Mehmet Okur’dan iyi başlangıç

SONRAKİ HABER

‘Mahcuptum, döndüm’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...