13 Kasım 2008 00:00

‘Gücümüzü gösterdik’

Fenerbahçe’de uzun süren sakatlıklarının ardından tekrar sahalara dönen Deivid de Souza, takımın dünkü antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Paylaş

Fenerbahçe’de uzun süren sakatlıklarının ardından tekrar sahalara dönen Deivid de Souza, takımın dünkü antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Ayak bileğinin kırılmasının ardından sahalara iyi bir dönüş yapan Deivid, kazanılan Galatasaray derbisi ile ilgili olarak, “Derbi maçları 1-0 bile kazanmak çok önemlidir. Maçı 4-1 gibi bir skorla bitirmek bize büyük mutluluk yaşattı. Bu bizim gücümüzü gösterir. Biz böyle oynarsak yenemeyeceğimiz rakip yok” dedi.
Başarılı oyuncu, son dönemde isminin Türk Milli Takımı ile geçmesiyle ilgili ise, “Türk Milli Takımı’nda oynamak benim için büyük gurur olur. Ama bu benim istememle olmuyor. Bir çok detay var. Federasyonun, halkın, teknik direktörün, herkesin istemesi lazım” şeklinde konuştu. Deivid ayrıca, daha önce Brezilya Milli Takımları’nda oynamadığını da sözlerine ekledi.
Deivid, sakatlığının ardından sahalara dönüşüyle ilgili sorulan bir soruya ise, “Daha kampın başında Vederson ile ciddi sakatlıklar yaşadık. Daha sonra ameliyatlar geçirdik, ama ameliyatlar bu işin acı veren tarafı değildi. Toparlanma ve tedavi döneminde içiniz acıyor. Arkadaşlarınız sahaya çıkıp futbol oynarken, siz kenarda onlardan ayrı olarak çalışıyorsunuz. Bu durum biraz içimi acıttı” yanıtını verdi.
Gol attıktan sonra yaptığı yengeç dansıyla ilgili de, “Bu Brezilya’dan gelen bir dans. Rakip takım taraftarlarını kızdırmak ve provoke etmek gibi bir amacım yok. Futbolcunun en mutlu olduğu an, golü attığı andır. Gol attıktan sonra spontane gelişen bir dans bu” şeklinde konuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Türkiye yine 13. sırada

SONRAKİ HABER

Aragones yüklendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa