15 Kasım 2008 00:00

F.Bahçe Ülker yerini korudu

ULEB’de 4. hafta geride kaldı. Haftayı, F.Bahçe Ülker galibiyet, Efes Pilsen ise yenilgiyle kapadı.

Paylaş

ULEB’de 4. hafta geride kaldı. Haftayı, F.Bahçe Ülker galibiyet, Efes Pilsen ise yenilgiyle kapadı. (C) Grubu’nda mücadele eden F.Bahçe Ülker, grubun en zayıf takımı olarak gösterilen ve galibiyeti bulunmayan Union Olimpija Ljubljana önünde İstanbul’da oldukça zorlanmasına karşın 2. uzatma sonunda rakibini 89-87’lik skorla yendi ve üst üste 3. galibiyetine imza attı. Sarı-lacivertliler bu galibiyetle 7 puana yükseldi ve averajla 3. sıradaki yerini korudu.
Ligde (D) Grubu’nda yer alan Efes Pilsen ise deplasmanda güçlü rakibi CSKA Moskova karşısında 90-68’lik skorla haftanın en farklı yenilgisine uğradı. Ligdeki 2. yenilgisini alan lacivert-beyazlı ekip grubunda 6 puan ve averajla 4. sıraya geriledi.
Bu hafta yapılan maçlar sonunda (A) Grubu’nda Hırvatistan’ın Cibona Zagreb, (B) Grubu’nda İtalya’nın Montepaschi Siena ve (C) Grubu’nda da 7 puan ve averajla liderliğini sürdüren İspanya’nın TAU Ceramica Vitoria takımlarının ilk yenilgilerine uğramalarıyla ligde yenilgisiz tek ekip olarak (D) Grubu’nun 8 puanlı lideri Rusya’nın CSKA Moskova takımı kaldı.
7’şer puan ve averajla (A) Grubu’nda Yunanistan’ın Olympiakos ve (B) Grubu’nda da İspanya’nın Barcelona takımları, bu hafta zirveyi devraldılar. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Kars’ta ödüller Sonbahar’a

SONRAKİ HABER

Potada zorlu cumartesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...