20 Kasım 2008 00:00

‘Üzerimizde baskı yok’

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyun kalitesini yükselterek kazanma hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, “Üzerimizde bir baskı da yok” dedi.

Paylaş

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyun kalitesini yükselterek kazanma hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, “Üzerimizde bir baskı da yok” dedi.
Ersun Yanal, hafta sonunda Sivasspor’la oynayacakları zorlu karşılaşma için kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Ligin sonuna kadar bu tablonun devam etmesini istediklerini belirten Ersun Yanal, şöyle devam etti:
“Oyuncularımızın birtakım eksiklikleri kapatmaları ve sonuç almasını bilmeleri, bizim için sevindirici. Ligin genel ortalaması içinde Trabzonspor olarak istediğimizi alıyoruz. Biz yüksek oyun kimliğimizi daha sık aralıklarla sahaya yansıtabilmeyi becermeliyiz. Üzerimizde bunu engelleyecek hiçbir baskı yok. Çünkü baskı denebilecek durumu yaratabilecek herhangi bir problem söz konusu değil. Yönetimimizle, futbolcularımızla ve diğer diyaloglarımızla gayet doğru bir şekilde ilerliyoruz. Şu an sadece takımımızla istediğimiz noktalara gelmek için uğraşıyoruz.”
‘Bütün rakipler zorlu’
Ligde 4-0 kazandıkları Belediyespor maçı da dahil rakiplerinin oyun disiplininden kopmadan oynadığını belirten Ersun Yanal, “Hafta sonunda oynayacağımız Sivasspor dahil, oynayacağımız Kayserispor, Eskişehirspor, Bursaspor, Ankaraspor ve Gaziantepspor, hiç de yabana atılmayacak güçte ekipler. Ligin bu şekilde çok daha renkli olacağı inancındayız” diye konuştu.
Sivasspor hazırlıkları
Bu arada Trabzonspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı çalışmayla devam etti. Milli takımlarda bulunan Ceyhun, Serkan, Song ve Yattara’nın katılmadığı antrenmanda sakatlığı süren Selçuk, takımdan ayrı düz koşu yaptı. İki gruba ayrılan futbolculardan yedek ağırlıklı kadro, düz koşu, diğer futbolcular, yarı sahada gol çalıştı. Antrenman sırasında hücum organizasyonlarına ağırlık veren Ersun Yanal ve futbolcuların neşeli oluşu dikkati çekti. Öte yandan idari menajer Caner Çuvalcıoğlu, takımdan ayrı olarak düz koşu yapan Selçuk’un Sivasspor maçına yetişme ihtimalinin yüksek olduğunu açıkladı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Mustafa Denizli istasyon ve taktik çalıştırdı

SONRAKİ HABER

Tutunamayanlar tv8 20.30

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...