17 Şubat 2011 05:48

Halkalı Ziraat Okulu rantta!

KÜÇÜKÇEKMECE Yaşam ve Çevre Meclisi üyeleri Küçükçekmece’de bulunan Halkalı Ziraat Okulu’nun vakıflara devredilmesi kararı üzerine Unkapanı’nda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde protesto amaçlı bir basın açıklaması gerçekleştirdi. ‘Okuluma, do

Halkalı Ziraat Okulu rantta!
Paylaş

KÜÇÜKÇEKMECE Yaşam ve Çevre Meclisi üyeleri Küçükçekmece’de bulunan Halkalı Ziraat Okulu’nun vakıflara devredilmesi kararı üzerine Unkapanı’nda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde protesto amaçlı bir basın açıklaması gerçekleştirdi. ‘Okuluma, doğama, yaşamıma dokunma’ sloganının atıldığı eylemde ‘Kadir Topbaş istifa’, ‘Depremde sığınacak yerimiz var mı?​’ yazılı dövizler taşındı.
‘Çevremize ve yaşamımıza sahip çıkıyoruz’ yazılı pankartın açıldığı eylemde konuşan Tacettin Ergin, değerine paha biçilemeyen bir okulun ve arazinin yok edilmesine sessiz kalmayacaklarını belirtti. “Mahallemizin ortasında bizlerin kullanımına kapalı, zenginlere tahsisli bir arazi yapılanması söz konusu” diyen Ergin, Halkalı Ziraat Okulu’nun Küçükçekmece’nin az kalmış yeşil arazilerinden birinin içinde olduğunu söyledi. Ergin sözlerini “Kâr ve yağma alanı olarak görülen bir Küçükçekmece değil, insanca yaşayabileceğimiz bir Küçükçekmece istiyoruz” diyerek tamamladı. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Korsan çalışma yapılan HES şantiyesine baskın

SONRAKİ HABER

Hrant Dink cinayeti soruşturması genişletiliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...