26 Aralık 2008 00:00

Beşiktaş’ın golcüsü Nobre

Süper Lig’in ilk 16 haftalık bölümünde rakip filelere toplam 27 gol atan Beşiktaş’ın en golcü oyuncusu Nobre oldu. Brezilya asıllı futbolcu, siyah-beyazlı takım adına 16 haftalık periyotta 7 gol atarak en skorer oyuncu unvanını aldı

Paylaş

Süper Lig’in ilk 16 haftalık bölümünde rakip filelere toplam 27 gol atan Beşiktaş’ın en golcü oyuncusu Nobre oldu. Brezilya asıllı futbolcu, siyah-beyazlı takım adına 16 haftalık periyotta 7 gol atarak en skorer oyuncu unvanını aldı.
Geçtiğimiz sezonlara göre bu sezon daha başarılı performans gösteren Nobre, ligin ilk bölümünde 7 gole imza attı. Ligdeki ilk golünü 4. haftada G.Antepspor karşısında atan siyah-beyazlı oyuncu, Hacettepe, G.Birliği, Eskişehirspor ve F.Bahçe maçlarında 1’er gol kaydetti. Nobre, Kocaelispor karşılaşmasında ise 2 gol atma başarısı gösterdi.
Nobre’nin ardından Delgado ve Holosko en golcü iki oyuncu olurken, Bobo da yedek oynamasına rağmen görev aldığı maçlarda skorer kimliğini gösterdi. Delgado ile Holosko 5’er gol atarken, genç Brezilyalı Bobo ise 4 gole imzasını koydu.
Gol yükü 4 oyuncuda
Beşiktaş’ın forvet hattındaki oyuncular, takımlarının gol yükünü sırtladılar. Siyah-beyazlı takımın hücum hattında yer alan Nobre, Delgado, Holosko ve Bobo, toplam 27 golün 21’ini atma başarısı gösterdi. Beşiktaş’ta, yerli oyunculardan ise sadece genç futbolcular Serdar Özkan ile Batuhan Karadeniz 1’er golle bu sevinci tattı. Beşiktaş’ın diğer golcü oyuncuları ise Tello, Sivok (2) ve Zapotocny oldu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Deplasmanların en başarılısı Trabzonspor

SONRAKİ HABER

Hayal kırıklığı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...