03 Ocak 2009 00:00

Sivasspor işi sıkı tutuyor

Süper Lig'in ilk bölümünü lider olarak tamamlayan Sivasspor'un Antalya'daki kamp çalışmaları hız kazandı.

Paylaş

Süper Lig'in ilk bölümünü lider olarak tamamlayan Sivasspor'un Antalya'daki kamp çalışmaları hız kazandı.
İlk bölümün flaş takımı Sivasspor, Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde hazırlıklarını giderek artan bir tempo ile sürdürüyor. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleşen dün sabahki antrenmana düz koşu ile başlayan kırmızı-beyazlı futbolcular, daha sonra top kontrolü ve kondisyon çalışması yaptı. Antrenmanda futbolcuların hırslı çalışması dikkat çekti. Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Pini Felix Balili de sakatlıktan kurtularak takımla çalışmalara katıldı.
Futbolcular umutlu
Antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sivassporlu futbolcu Mohammed Ali Kurtuluş, kampın yorucu ve neşeli geçtiğini söyledi. Geçen sezon şampiyonluğu kaçırdıklarını belirten Kurtuluş, ''Bu sezon şampiyonluk istiyoruz. Ligin ikinci yarısına iyi başlarsak sezon sonunda şampiyon olabiliriz'' dedi.
Abdurrahman Dereli de kampın iyi bir ortamda geçtiğini ifade ederek, geçen sezon kaybettikleri şampiyonluk için bu dönem daha bilinçli çalıştıklarını kaydetti. Dereli, şampiyonluğu son maça kadar kovalayacaklarını belirterek, ''Ligin ikinci yarısı zorlu geçecek. Artık kolay maç yok. Büyük takımlar Anadolu takımlarından kolay kolay puan alamıyorlar. Anadolu takımları artık şampiyonlukta iddialı'' diye konuştu.
2008 karnesi
2008-2009 futbol sezonunun ilk bölümünü 34 puanla lider tamamlayan Sivasspor, 2008 yılında başarılı bir grafik çizdi. Teknik direktör Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor, 2008 yılında 17'si 2007-2008 futbol sezonunda, 16'sı da 2008-2009 futbol sezonunda olmak üzere toplam 33 lig maçı yaptı. Bu 33 maçta 21 galibiyet, 7 beraberlik, 5 de mağlubiyet alan Sivasspor, rakip filelere 57 gol atıp, kalesinde 28 gol gördü. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Futbolcular hırslı Yanal memnun

SONRAKİ HABER

Yeşil Yol Tnt 21.15

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...