06 Ocak 2009 00:00

Facebook işgüzarlığı

Facebook, İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırıları kınamak isteyenleri uyardı ve ‘hesabınız kapatılır’ tehdidinde bulundu

Paylaş

Facebook, İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırıları kınamak isteyenleri uyardı ve ‘hesabınız kapatılır’ tehdidinde bulundu.
Milyonların üye olduğu Facebook’ta İsrail’in Gazze saldırısını protesto etmek için kurulan dayanışma gruplarına üye olanlar site yönetiminin ilginç bir uyarı mesajıyla karşılaştı. Facebook yönetimi, bazı üyelere gönderdiği mesajında sitenin kullanım koşullarının ihlal edilmemesini istedi ve ‘Aksi halde hesabınız kapatılır’ tehdidinde bulundu. Kullanıcılara gönderilen uyarı mesajında şöyle denildi: ‘Sistemimiz sitedeki bazı özelliklerin kötüye kullanıldığını belirledi. Bu e-posta bir uyarı niteliğindedir. Facebook’un özelliklerini kötüye kullanmak ya da Facebook kullanım koşullarını ihlal etmek hesabının kapatılmasına neden olabilir. Anlayışın ve işbirliğin için şimdiden teşekkürler. Kullanıcılar; ‘Filistin halkı yalnız değildir`, ‘İsrail’in Filistin halkına yaptığı soykırımı nefretle kınayanlar’ ve ‘İsrail’in Filistin katliamını kınıyorum’ adlı gruplara üye olanlara gönderilen bu mesaja tepki gösterdi. (TOPLUM YAŞAM)
ÖNCEKİ HABER

Gümüşlük’te tapınak bulundu

SONRAKİ HABER

Gazze üzerine

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...