10 Ocak 2009 00:00

Yusuf Şimşek Beşiktaş’ta

Trabzonspor’la anlaşmak üzere olan Bursaspor’un deneyimli yıldızı Yusuf Şimşek’i Beşiktaş kaptı.

Paylaş

Trabzonspor’la anlaşmak üzere olan Bursaspor’un deneyimli yıldızı Yusuf Şimşek’i Beşiktaş kaptı. Siyah-beyazlı kulübün Yusuf Şimşek ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Tecrübeli futbolcunun devre arası transfer döneminin başlamasından bu yana Trabzonspor’a transfer olacağı söyleniyordu. Ancak siyah beyazlı yönetimin ve Bursaspor yönetiminin görüşmeleri sonucunda Yusuf 1.5 yıllığına Beşiktaş’la anlaştı.
Trabzonspor ile uzun süredir transfer görüşmeleri yapan yıldız oyuncunun transferi Bursaspor yönetimini yüksek bonservis talebi nedeniyle tıkanmıştı.
Yusuf Şimşek ve Bursasporlu yöneticilerle pazarlık yapan Beşiktaş yönetiminin yıldız futbolcuya 1.5 yıllık sözleşme imzalattırdığı öğrenildi. Bu transfer karşılığında Bursaspor’a belli bir miktar paranın yanında Ertuğrul Sağlam’ın çok istediği Aydın Karabulut ile Tuna Üzümcü’nün de verileceği belirtildi.
Trabzonspor tarafından yapılan açıklamalarda ise Yusuf Şimşek’in transferi girişimlerinin tamamen sona erdiği duyuruldu.
Borsaya bildirildi
Beşiktaş, Yusuf Şimşek’in transferi için kendisi ve Bursaspor kulübüyle görüşmelere başladığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na (İMKB) bildirdi. Siyah-beyazlı kulüpten İMKB’ye gönderilen yazıda, “Bursaspor Kulübü profesyonel oyuncularından Yusuf Şimşek’in transferi konusunda, kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.
Mustafa Denizli’nin de onayını alan Başkan Yıldırım Demirören bu transferi bitirdi. Siyah-beyazlılar, Yusuf’a karşılık iki genç oyuncuyu Bursaspor’a gönderecek.
‘Heyecanlı ve mutluyum’
Kemerspor’da başlayan kariyeri, Denizlispor’da devam eden ve Fenerbahçe’ye transfer olan Yusuf Şimşek sarı-lacivertli kulüpte bekleneni veremedikten sonra Anadolu’da bir çok takımda oynadı. Daha sonra Denizlispor’da yeniden kendini buldu. Denizli’deki istikrarı ve güzel futboluyla ikinci baharını yaşayan Şimşek, sezon başında Bursaspor’a transfer olmuştu. Yusuf Şimşek transferinin ardından yaptığı açıklamada, “Bu transfer benim dışımda gerçekleşti diyebilirim. 2 kulüp aralarında anlaşmış ben de bu anlaşmaya uyuyorum. Heyecanlı ve mutluyum “ dedi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Galatasaray Antalya’da hazırlanıyor

SONRAKİ HABER

F.Bahçe Ülker garantiledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...