17 Ocak 2009 00:00

Tecavüzcüsüyle evlendirilen kadın ölü bulundu

Burdur’un Bucak ilçesinde oturan 3 aylık evli 18 yaşındaki Fatma Tekin evinin yüklüğünde ölü bulundu.

Paylaş

Burdur’un Bucak ilçesinde oturan 3 aylık evli 18 yaşındaki Fatma Tekin evinin yüklüğünde ölü bulundu. Başında darp izine rastlanan ve yazmasıyla boğularak öldürüldüğü belirlenen Fatma Tekin’in eşi gözaltına alındı. Fatma Tekin’in eşi evlenmeden önce kendisini kaçırarak üç gün tecavüz etmiş ardından tutuklanmıştı. Tutukluluk hali Fatma Tekin’le evlenmeyi kabul etmesinin ardından kaldırılmıştı.
İbrahim Tekin, önceki akşam eve geldiğinde eşi Fatma Tekin’i evde bulamadığını söyleyerek komşuları ve yakınlarına telefon etti. Tekin, daha sonra polise eşinin kayıp olduğu ihbarında bulundu. Bucak Emniyet Müdürlüğü ekipleri kadını aramaya başladı. Polis, Fatma Tekin’in cesedini yatakların konduğu dolap olan yüklükte, üzerine yorganlar yığılmış olarak buldu. Fatma Tekin’in başında darp izlerine rastlanırken, yazmasıyla boğulduğu belirlendi. Fatma Tekin’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin anlaşılması için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İbrahim Tekin’i gözaltına alan polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Fatma Tekin, geçen yıl İbrahim Tekin ile nişanlanmış, daha sonra evlenmek istememişti. 22 Nisan 2008’de mermer fabrikasında çalışmak için evden çıkan Fatma Tekin, İbrahim Tekin ve 6 arkadaşı tarafından kaçırılmıştı. Burdur’un Ağlasun ilçesine bağlı Çamlıdere köyünde 3 gün boyunca İbrahim Tekin’in tecavüzüne maruz kalan Fatma Tekin, polisin takibi sonucu bulunmuş, Bucak Devlet Hastanesi’nde tedavi görmüştü. Fatma Tekin’i kaçıran İbrahim Tekin ve 6 arkadaşı tutuklanmıştı. Cezaevine giren İbrahim Tekin, Fatma Tekin ile evlenmeyi kabul ederek cezaevinden çıkmış, 2008 yılı Ekim ayında da evlenmişti. (Burdur/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

KUŞATILAN ÇEVREMİZ

SONRAKİ HABER

Kamudaki engelli kadroları boş

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...